Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ελένη Ζαρούλια ξεμπροστιάζει τον «δημοκρατικό φασισμό» των Συριζαίων υπουργών - ΒΙΝΤΕΟ


Για ακόμη μια φορά οι υπουργοί της κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ δεν εμφανίστηκαν στην ολομέλεια της βουλής για να απαντήσουν σε επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής.

Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια με παρέμβασή της, κατήγγειλε την απαράδεκτη στάση των δύο υπουργών, που αποκλείουν μία μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού με το πρόσχημα ότι δεν συνομιλούν με υπόδικους, την στιγμή που συνομιλούν με κατάδικους, όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Πανούσης.
Η συναγωνίστρια Ζαρούλια τόνισε ότι η ερώτησή της αφορούσε θέματα υγείας και κανείς δεν έχει δικαίωμα λόγω ιδεοληψιών ή μικροπολιτικής να αγνοεί και να αρνείται να απαντήσει σε ένα τόσο καίριο ζήτημα.
Άλλωστε σύμφωνα με τα άρθρα 51 και 62 του Συντάγματος, οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος, εκλέγονται με καθολική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, με κανέναν δε τρόπο δεν περιορίζονται στην άσκηση των καθηκόντων τους.
Βέβαια οι υπουργοί της κυβέρνησης είναι «μετρ» στην καταπάτηση του συντάγματος, με αποκορύφωμα το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων στο δημοψήφισμα που εν μία νυκτί έγινε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ".