Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΏΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.


 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για κουκλοθεατροΗ οπερέτα των τελευταίων σαράντα ετών συνεχίζεται πιο εντατικά τα χρόνια του μνημονίου με τις εκάστοτε μαριονέτες μια να "διαπραγματεύονται" στο Προεδρικό Μέγαρο, και μια στο Μέγαρο Μαξίμου.
Επισήμως "διαβουλεύονται", "ενημερώνονται", και εσχάτως "στηρίζουν", όπως τα διάφορα ανακοινωθέντα λέγουν κατά καιρούς.
Στην πραγματικότητα το μόνο που κάνουν σε τέτοια συμβούλια είναι να τρώνε σάντουιτς, να κάνουν πλακίτσα, και όπως κάνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν να κοροιδεύουν τον Ελληνικό λαό.

Και όπως πάντα τα Τουρκοκάναλα προσπαθούν να μας πείσουν για την "αβυσσαλέα" ιδεολογική τους διαφορά, και για τις "συγκρούσεις" που γίνονται προς υπεράσπιση ανύπαρκτων και ευφάνταστων θέσεων.
Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε στην τελευταία συνάντηση των πολιτικών απατεώνων της "μεταπολίτευσης", όπου ο θίασος του κουκλοθέατρου προσπάθησε για μια ακόμα φορά να δώσει την εντύπωση ότι υπάρχουν ζωτικά Εθνικά θέματα τα οποία μπορούν να...."διαπραγματευτούν" καλύτερα, εφόσον υπάρξει "Εθνική συνεννόηση¨".

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, όλα είναι όπως πάντα ψέματα, αφού και τις συντάξεις όλοι μαζί έχουν ψηφίσει να τις τσεκουρώσουν, και τους λάθρο μόνο στο κρεβάτι τους δεν τους έχουν ανεβάσει ακόμα.
Όλα έγιναν γιατί τα κουκιά δεν βγαίνουν στις επόμενες ψηφοφορίες και ο νέος Τσαουσέσκου των Βαλκανίων θέλει να παραμείνει στην καρέκλα έχοντας την ερωτευτεί όπως και ο προκάτοχος του.
Τίποτα για τέτοιους τύπους δεν είναι πιο σημαντικό από το μέλι της εξουσίας, τίποτα δεν είναι πιο ιερό για αυτούς από τα χώματα του Μεγάρου Μαξίμου, εκεί που περπάτησαν πριν από αυτούς το ίδιο μεγάλοι πολιτικοί απατεώνες και δολοφόνοι των ελπίδων του Ελληνικού λαού.
Μέσα σε αυτούς τους τέσσερις τοίχους εξυφάνθηκαν οι μεγαλύτερες προδοσίες, υπογράφηκαν τα χειρότερα "γραμμάτια", πάρθηκαν οι μεγαλύτερες εγκληματικές αποφάσεις των τελευταίων δεκαετιών.

Φυσικά σε όλη αυτή την συμπαιγνία τα γνωστά φερέφωνα που πρώτα έδειξαν και άνοιξαν τον μνημονιακό δρόμο κράτησαν "αρνητική" στάση (ποτάμι, νδ, κλεφτοπασόκ), όχι γιατί δεν θέλουν με όλο τους το είναι να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα που τους εκφράζουν άλλωστε, ούτε γιατί ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό, αλλά επειδή κινδυνεύουν στην επόμενη εκλογική διαδικασία να πρέπει να κατέβουν όλοι μαζί για να βρουν την ψήφο τους.

Φυσικά και οι πάτρωνες τους το ξέρουν αυτό, και έτσι τους άφησαν λάσκα τα λουριά να το παίξουν αντιστασιακοί στα μέτρα που όλοι μαζί είχαν ψηφίσει το καλοκαίρι..........
Αν όμως κινδυνεύσει το όλο μνημονιακό οικοδόμημα, μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι μόλις πέσει τηλέφωνο από το Βερολίνο εκτός του ότι θα τα κάνουν επάνω τους αμέσως, όλα τα επαναστατικά θα λάβουν τέλος και θα υπερψηφίσουν τα πάντα όλα, επιβεβαιώνοντας όλους αυτούς που λένε ότι όλοι αυτοί δεν έχουν ούτε πολιτικό σπίτι, ούτε πατρίδα, παρά μόνο συμφέροντα που πρέπει να εξυπηρετήσουν.

Δεν νομίζουμε ότι μετά από πέντε σκληρά μνημονιακά χρόνια έχει μείνει κανένας βλάκας που να νομίζει ότι η Γεννηματά, ο ποταμάρχης των στημένων ρεπορτάζ, και όποιος και να εκλεγεί από τους τραβεστί δεξιούς της Συγγρού θα....."ορθώσει ανάστημα", όχι στον Τσαουσέσκου της Κουμουνδούρου, αλλά στους πραγματικούς πρωθυπουργούς της χώρας στο Βερολίνο.
Όποιος από αυτούς το κάνει (λέμε τώρα), θα τον φάει το μαύρο το σκοτάδι με τα τόσα ράμματα που έχουν οι Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες για την γούνα του.
Αφήστε δηλαδή και που όλοι αυτοί πάνε οικιοθελώς προσκυνημένοι, αφού και οι εκβιασμοί να μην υπήρχαν κάτι έπρεπε να εφεύρουμε για να έχουν άλλοθι όλοι αυτοί να παίζουν με τις ζωές μας.
Όσο για την πολιτική ιερόδουλη που μπήκε τελευταία στην βουλή, αυτή δείχνει πρόθυμη με την κατάλληλη τιμή να δώσει την κοινοβουλευτική της "παρθενιά" στον υψηλότερο πλειοδότη, που στην συγκεκριμένη περίπτωση παρότι δεσμευμένος με την παράταξη των ψευτοπατριωτών του διαδικτύου, δεν θα έλεγε όχι για ένα....τρίο έτσι ώστε να σιγουρεύσει την παραμονή του στην εξουσία.

Μέσα σε όλη αυτή την κοινοβουλευτική ανωμαλία και σαπίλα εμείς αρνούμαστε να πάρουμε μέρος, για λόγους ηθικούς, πολιτικούς, και λόγους αξιοπρέπειας και αρχών, που κάποιοι που μέχρι τώρα το έπαιζαν και αυτοί "πατριώτες" με εφημερίδα και ιστοσελίδα δεν μπορούν (στην πραγματικότητα δεν θέλουν ) να "κατανοήσουν".
Κατ' αυτούς και ορισμένους άλλους που τρώνε κουτόχορτο θα έπρεπε να πάμε στην στημένη παράσταση, να κάτσουμε δίπλα στις κοινοβουλευτικές ιερόδουλες, και να αρχίσουμε να παραζαρεύουμε τιμές και υπηρεσίες............

Προφανώς όλοι αυτοί ορμώμενοι από δικές τους παλαιότερες πράξεις και αποφάσεις στις οποίες και τελικά ενέδωσαν και τους πήγαν πίπα (καπνίσματος), μαλακά μόρια και εμπλοκή, έχουν την άποψη (ξεχνώντας ότι έχει γίνει στο παρελθόν) ότι και εμείς κινούμαστε βάση του νόμου της ζήτησης και της αγοράς, όπως αυτοί που γέρνουν όπου φυσά ο άνεμος, και όχι βάση στέρεων και βαθιών ιδεολογικών διαφορών, οι οποίες θεμελιώθηκαν δεκαετίες πριν, και για τις οποίες είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που έχουμε την ΤΙΜΗ να τις εκφράζουμε στην Ελλάδα.

Εμείς τρεχαντήρια δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ!
Ξέρουμε ότι πολλοί τυχοδιώκτες που αναζητούν οφέλη θα προσκολληθούν δίπλα μας για να τα αποκομίσουν.
Ξέρουμε ότι πολλοί θα έρθουν κοντά μας για να μας πουλήσουν "υπηρεσίες".
Αυτό που όλοι αυτοί δεν ξέρουν, είναι ότι επί της αποκαλύψεως τους δεν πρόκειται να τύχουν από εμάς "ευνοικής μεταχείρησης" πέρα από ένα καλό ξεφώνημα, άσχετα αν αυτό μας δημιουργεί προσωπικό και όχι μόνο κόστος.

Τίποτα και κανένας δεν είναι πάνω από την ιδέα, το κίνημα, τον αρχηγό του, την σημαία, τις ΕΔ, την χώρα και τον λαό.
Τίποτα και κανένας.
Και όταν το λέμε το εννοούμε!


ΥΣ: Ύστερα από μια χθεσινή άθλια, κατάπτυστη και προβοκατόρικη, όπως και υποτιμητική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μακελειό.gr συμφερόντων Χίου, μέσω ηλεκτρονικής μου επιστολής τερμάτισα την οποιαδήποτε σχέση με το ηλεκτρονικό και έντυπο μέσο του εν λόγω προσώπου, διότι θεώρησα ότι δεν μπορούσα να συμμετέχω με την παρουσία μου και τα κείμενα μου στην ελεεινή αυτή απόπειρα σπίλωσης της προσώπικότητας του αρχηγού του Λαικού Συνδέσμου.
Όλοι αυτοί οι κύριοι θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν μπορείς από την μία να κάνεις τον φίλο και τον "συνοδοιπόρο", και από την άλλη για επιχειρηματικά οφέλη να μαχαιρώνεις πισώπλατα τον άλλο, ότι δηλαδή έκανε ο Ερντογάν με την Ρωσία.
Καλώ από εδώ και στο εξής, και με την μικρή αυτή δικαιοδοσία και "δύναμη" που έχω, όλους  τους αγνούς Έλληνες Εθνικιστές να απαξιώσουν τα μέσα του εν λόγω δημοσιογράφου-επιχειρηματία.
Πρέπει να του δείξουμε όπως και σε όσους μας χτυπούν κάτω από την ζώνη και άνανδρα, ότι κάθε τέτοια τους πράξη έχει συνέπειες.
Και κάτι τύποι σαν αυτόν όπως αποδεικνύεται για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι το χρήμα.
Όλα τα άλλα αποτελούν προφάσεις εν αμαρτία