Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Kontra Channel - BINTEO


O Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην πρόσκλησή του από την προεδρία της Δημοκρατίας για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να παραστεί. Σχετικά με τα tweets του Τσίπρα, τα οποία απέσυρε την ίδια ημέρα, είπε πως είναι κάτι ασήμαντο, τη στιγμή που έχει αποσύρει ρητορική πέντε ολόκληρων ετών για το μνημόνιο, το οποίο έλεγε ότι θα σκίζει και τελικά έφερε νέο μνημόνιο. Παράλληλα κατήγγειλε την εθνικά επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης.
Για το προσφυγικό είπε πως η Τουρκία κατάφερε και πήρε 3 δισ. ευρώ, τα οποία στην ουσία είναι δώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μία χώρα που στηρίζει το ισλαμικό κράτος, ενώ η Ελλάδα πήρε δάνειο που θα το χρυσοπληρώσει με τόκους και επιτόκια. Κλείνοντας κατήγγειλε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας που καταστρέφει και ξεπουλάει το μέλλον του Ελληνικού λαού, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αντιστέκεται σε όλα τα μέτωπα.