Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Χρήστος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τους διορισμούς και τα ρουσφέτια


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης σχετικά με το εθνικό μητρώο επιτελικών στελεχών δημοσίας διοίκησης και την βαθμολογική διάρθρωση θέσεων.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο, καθώς αποτελεί μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει ότι μετά την κατακραυγή των τελευταίων διορισμών των στελεχών του, θα στελεχώσει, πλέον, το δημόσιο αξιοκρατικά.
Δημιουργείται ακόμα μια επιτροπή, η οποία θα κοστίσει κι άλλα χρήματα στον ελληνικό λαό. Ακόμα και με αυτήν την διαδικασία θα διοριστούν και πάλι οι ημέτεροι του ΣΥΡΙΖΑ. Ολόκληρο το εθνικό μητρώο είναι ακόμα ένα πρόσχημα της κυβέρνησης για να διορίσει αυτούς που επιθυμεί.
Η Αριστερά συνεχίζει να στηρίζει το υδροκεφαλικό κράτος που παρέλαβε από την δεξιά συγκυβέρνηση και να επιλέγει τους δικούς της ανθρώπους. Η μνημονιακή Αριστερά και η μνημονιακή Δεξιά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Οι δαπάνες που προκαλούνται από την σύσταση και την δημιουργία των επιτροπών αυτών είναι μέγιστες.
Τέλος, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο συνολικό πλαίσιο των ακαδημαϊκών σπουδών που παρέχονται στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα και το οποίο στοχεύει στην πλήρη μαζοποίηση του ανθρώπου μέσω του πνευματικού ακρωτηριασμού τον οποίο και υλοποιούν διάφορες θεωρητικές σχολές.
Οι προθέσεις του νομοπαρασκευαστή του νομοσχεδίου είναι η δημιουργία εξαρτημένων ψηφοφόρων και κομματικού στρατού. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση που θα σταθεί ενάντια σε αυτά τα σχέδια.