Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Μεγάλη ενημερωτική δράση σε διόδια και λιμάνια - Φωτορεπορτάζ


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Μεγάλη ενημερωτική δράση σε διόδια και λιμάνια - Φωτορεπορτάζ
Εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες βρέθηκαν σε διόδια και λιμάνια και διέδωσαν τον λόγο του Λαϊκού Συνδέσμου σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς, μοιράζοντας χιλιάδες φύλλα της εφημερίδος "Χρυσή Αυγή" όπως και ενημερωτικά φυλλάδια με τις πολιτικές μας προτάσεις.  

Η αποδοχή από τον κόσμο είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και αποδεικνύει ότι ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται τους λόγους για τους οποίους το σύστημα πολεμάει την Χρυσή Αυγή. Παρά την συνωμοσία σιωπής και την αισχρή προπαγάνδα των ανθελληνικών ΜΜΕ, δεν θα σταματήσουμε τον τίμιο και ενάρετο Αγώνα μας μέχρι να αφυπνίσουμε την Εθνική συνείδηση όλων των Ελλήνων.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ - (Συνεχής ενημέρωση)  
Την Μεγάλη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στα Καραβάκια Περάματος με μαζική συμμετοχή συναγωνιστών που πυκνώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις της Περιφέρειας (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα). Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις γίνονται στον δρόμο σε άμεση επαφή με τους πολίτες, κι αν κρίνουμε από την αποδοχή τους απέναντι στους Έλληνες εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή έχει τρομερές τάσεις ανόδου.
Την στιγμή που η προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ φέρνει ύπουλα νέα αιματηρά μέτρα με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή της Πατρίδας και του Λαού μας, ενώ τα μέσα μαζικής εξαπάτησης σωπαίνουν, οι Έλληνες εθνικιστές ως η μόνη γνήσια πατριωτική έκφραση του τόπου σπάει την σιωπή πραγματοποιώντας ενημερωτικές δράσεις και αφυπνίζοντας συνειδήσεις.  
Κόντρα στις αντίξοες συνθήκες, στο αντισυνταγματικό τόξο, στους μεγαλοκαλανάρχες και στους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής, ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα συνεχίσει να μάχεται για την λευτεριά της Πατρίδας μας και τα δικαιώματα των Ελλήνων μέχρι την τελική Νίκη.  
Διόδια Ελευσίνας
Διόδια Αφιδνών 
Η Τ.Ο. Κομοτηνής σε συνεργασία με την Τ.Ο. Ξάνθης βρέθηκαν στα διόδια του Ιάσμου με σκοπό να ενημερώσουν όλους τους Θρακιώτες αλλά και τους υπόλοιπους διερχόμενους οδηγούς για τις θέσεις του Κινήματός μας. Οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες μοίρασαν χιλιάδες αντίτυπα της εφημερίδας μας Χρυσή Αυγή και απεριόριστο έντυπο υλικό. Οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν να είναι ευπρόσδεκτοι σε όλες τις εξορμήσεις τους  αποκομίζοντας αγάπη και δύναμη. Τις άγιες τούτες μέρες, όλοι οι Συναγωνιστές, δίνοντας όρκο πίστης στον Αρχηγό μας και στον δίκαιο αγώνα μας, υποσχόμαστε ότι θα προχωρούμε πάντα εμπρός έως ότου αφυπνιστεί όλος ο Ελληνικός λαός. Θα αντισταθούμε και δεν θα λυγίσουμε όσο και αν μας πολεμούν. Η Νίκη είναι δική μας και ολόκληρου του Έθνους!