Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Βουλευτής Σύριζα προς Έλληνες: Αντέξατε 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς - Διαμαρτύρεστε για τα 100 χρόνια μνημονιακής υποδούλωσης;


Βουλευτής Σύριζα προς Έλληνες: Αντέξατε 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς - Διαμαρτύρεστε για τα 100 χρόνια μνημονιακής υποδούλωσης;
Τι να πει κανείς; Δεν έχει όριο το θράσος των συγκυβερνώντων σε Σύριζα και Ανέλ, οι οποίοι προκαλούν σε κάθε τους βήμα, σε κάθε τους λόγο τους Έλληνες πολίτες. Ύστερα από την δήλωση Καμμένου ότι είναι εγκληματίας, την οποία δήλωση σιγόνταραν τόσο ο Βούτσης, όσο και άλλοι βουλευτές του Σύριζα, ήρθε η δήλωση της γραφικής φιγούρας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Άννας Βαγενά, να συμπληρώσει την τραγελαφική εικόνα της συγκεκριμένης συγκυβερνήσεως.

Δείτε τι είπε: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές. Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες.
Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος».
Η Βαγενά, λοιπόν, παραδέχεται ότι με την ψήφο της έθεσε σε σκλαβιά τον Ελληνικό Λαό. Για... ελαφρυντικό όμως λέει ότι αφού άντεξαν οι Έλληνες τα 400 χρόνια του τουρκικού σκότους θα αντέξουν τα 100 χρόνια της μνημονιακής σκλαβιάς.
Είναι τουλάχιστον ανακουφιστικό, βεβαίως, πως υπάρχει η ειλικρινής δήλωση ανικανότητας και οφείλει ο Λαός να την προσμετρήσει στην ψήφο του. Αν θέλει να κυβερνούν την χώρα ανίκανοι, όπως τόσες δεκαετίες (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ), τότε θα πρέπει να αποδεχτεί και την σκλαβιά των μνημονίων.
Πάντως, «συντρόφισσα» Βαγενά, θα θυμώσει ο Αλέξης, ο Αχμέτ Μετέ, οι τουρκόφρονες βουλευτές του Σύριζα, αλλά και σύσσωμη η αντεθνικιστική αριστερά θα έχει αντιρρήσεις για την χρήση του όρου «σκλαβιά» όσον αφορά την αγαπημένη τους Οθωμανική Αυτοκρατορία. "Αρμονική συμβίωση των λαών" την θεωρούν ως γνήσιοι "Φαναριώτες" και δοσίλογοι του σήμερα...