Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ο "ΜΑΧΗΤΗΣ" ΠΑΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενοσ ραμπο«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική για την οποία δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».
Σε ποιόν άραγε ανήκει η πατρότητα του ανωτέρω αποφθέγματος;;;  Ποιος «Λαϊκός ήρωας, προασπιστής των δικαίων» και «υπέρμαχος της αναγέννησης» του κατακερματισμένου βιοτικού επιπέδου, του βασανισμένου ελληνικού Λαού, εξέφρασε εν μέσω ενός «επαναστατικολυρικού» παραληρήματος αυτά τα συγκλονιστικά λόγια;

Μα ποιος άλλος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κύριο Πάνο Καμένο αφού φυσικά προηγουμένως ως μέλος της άθλιας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε ψηφίσει το νόμο για την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ.


Εδώ λοιπόν συμβαίνουν δυο τινά.
Πρώτον ο κύριος Καμένος πάσχει από διχασμό προσωπικότητας και την μια λειτουργεί ως κυβερνητικό στέλεχος ψηφίζοντας και στηρίζοντας όλα τα αντιλαϊκά και εξοντωτικά για τον ελληνικό Λαό οικονομικά μέτρα, ενώ την άλλη περιβάλλεται την τήβεννο του επαναστάτη και επιτιμητή των οικονομικών μέτρων που επιβάλλουν οι δυνάστες ευρωπαίοι, καταγγέλλοντας ως  εγκληματικούς τους νόμους που ο ίδιος ψήφισε προ ολίγου.
Φυσικά εάν συμβαίνει αυτό ο κύριος υπουργός μάλλον χρήζει ιατρικής και ειδικότερα ψυχιατρικής περίθαλψης. Αλλά δεν θεωρούμε ότι συμβαίνει αυτό. Οπότε περνάμε στην δεύτερη εκδοχή, βάσει της οποίας  πέρα των πολιτικών και ιδεολογικών διαφορών, πέρα των εκ διαμέτρου αντίθετων θέσεων και πρακτικών της μνημονιακής κυβέρνησης και του Εθνικιστικού Κινήματος, βάσει μιας απόλυτα αντικειμενικής κριτικής ενός ουδέτερου παρατηρητή, ο κύριος Καμένος είναι ένας αήθης και χυδαίος ψεύτης. Και η απόδοση των δυο επιθέτων στην ιδιότητά του δεν είναι  μόνο λόγω του γεγονότος ότι ψεύδεται, αλλά και ότι το κάνει ασύστολα υποτιμώντας και περιφρονώντας την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού.   
Διότι μόνο ως αισχρή κοροϊδία μπορεί να χαρακτηριστεί η τακτική του κυρίου υπουργού. Είναι κάτι ανάλογο με το να ανοίξει, από τη θέση που κατέχει, τις πόρτες του Αιγαίου στον Τουρκικό στόλο, να επιτρέπει στους κυβερνήτες των τουρκικών κανονιοφόρων να πίνουν το καφεδάκι τους στο Πασαλιμάνι και συγχρόνως να κραυγάζει ότι θα αγωνιστούμε υπέρ βωμών και εστιών.  
Η προαναφερόμενη Ομηρική παρομοίωση ας μην φαντάζει υπέρμετρα υπερβολική ή υπερφίαλη, διότι δεν είναι απίθανο να υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα.
Από μια κυβέρνηση εθνομηδενιστών και απάτριδων, συνεπικουρούμενη από ένα πολιτικό μόρφωμα που κινείται σε ένα ιδεολογικό κομφούζιο ανάμεσα στην  Πατριωτική δεξιά και την συντηρητική αριστερά και που είναι πρόθυμο για τη διατήρηση του εξουσιαστικού θώκου  να προχωρήσει σε κάθε λογής υποχώρηση, τα πάντα μπορεί να συμβούν.
Ο κύριος Καμένος τέλος είναι ένα πρόσωπο που έχει κατά καιρούς διακριθεί για την έλλειψη ευθιξίας του την οποία αντισταθμίζει με τις επίσης κατά καιρούς θεατρινίστικες  απειλές για παραίτηση, που τελικά αντί να τον εξυψώσουν τον εξευτελίζουν περισσότερο.


ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ