Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδος!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδος!
Η δυναμική της Χρυσής Αυγής δεν ανακόπτεται γιατί λέμε αλήθεια στον Ελληνικό Λαό - ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίζουν να εξαπατούν τους Έλληνες
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στον δημοσιογράφο Δ. Γιαννακόπουλο στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" για το εθνοκτόνο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

"Η Χρυσή Αυγή προτείνει σκληρές διαπραγματεύσεις για έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας συνεπάγεται απώλειες εκατοντάδων δισεκατομμυρίων για τους ισχυρούς της Ε.Ε. και πάνω σε μια τέτοια βάση πρέπει να ενεργήσουμε. Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και στην εθνική παραγωγή». Με τις φράσεις αυτές ο Γενικός Γραμματέας τον Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή», Νίκος Μιχαλολιάκος, προσδιορίζει την στάση του απέναντι στις επικείμενες ραγδαίες εξελίξεις, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του στην αυριανή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου θα ψηφίσει «Όχι σε όλα» για ακόμη μία φορά, «παραμένοντας σταθερό στην αρχική θέση που είχαμε εκφράσει από τηv πρώτη στιγμή του θανάσιμου εναγκαλισμού της Ελλάδας με τα Μνημόνια και τους διεθνείς πιστωτές».
Μιλώντας στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», ο κ. Μιχαλολιάκος εκφράζει την άποψη ότι το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο, όπως άλλωστε προκύπτει και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος απέρριψε την πρόταση του ΔΝΤ για παράταση της αποπληρωμής του σε βάθος δεκαετιών έως το 2080. «Χωρίς γενναία διαγραφή δεν γίνεται τίποτα. Αυτά που ακούγονται μόνο πρόσθετα προβλήματα προκαλούν. Το παραδέχονται και οι ίδιοι πλέον», προσθέτει. Υπό το πρίσμα αυτό, αποκλείει ουσιαστικές πρωτοβουλίες από το κουαρτέτο για το εν λόγω ζήτημα.
Αναφορικά με το νομοσχέδιο σημειώνει: «Με τον περίφημο "κόφτη" θα περιέλθει και επισήμως η διαχείριση της χώρας στους ξένους. Μέχρι σήμερα άλλοι αποφάσιζαν για εμάς, όμως πλέον θα συμβαίνει και τυπικά αυτό. Η ελληνική κυβέρνηση κυριολεκτικά θα μεταφερθεί στο εξωτερικό». Για τα «κόκκινα» δάνεια δηλώνει: «Πρόκειται για βαθύτατα αντιλαϊκή κίνηση, που θα πλήξει τον κοινωνικό ιστό. Μας λένε ψέματα για τις εταιρείες διαχείρισης που θα αναλάβουν τη διεκπεραίωσή τους. Αυτές οι εταιρείες έχουν ήδη εγκατασταθεί στην Αθήνα και λειτουργούν με προσωπικό. Είναι έτοιμες και περιμένουν το πράσινο φως από την κυβέρνηση».
Για το καυτό αυτό ζήτημα ο κ. Μιχαλολιάκος προτείνει το εξής: «Αντί να δώσουν τα "κόκκινα" στεγαστικά στα "κοράκια" και μάλιστα στο 20% της αρχικής αξίας των δανείων, γιατί δεν παρέχουν το δικαίωμα στον δανειολήπτη να εξαγοράσει το στεγαστικό τον με το ίδιο ποσοστό; Έτσι, θα διασφαλιστεί η στέγη και θα αποφευχθεί ο κοινωνικός εξανδραποδισμός». Ακόμη, καταγγέλλει τη Ν.Δ. για τη στάση της στο θέμα του Υπερταμείου των αποκρατικοποιήσεων: «Η πολιτική της διέπεται από υποκρισία και σκληρό νεοφιλελευθερισμό. Στο νέο Ταμείο θα υπαχθούν αρχαιολογικοί χώροι, ακόμη και η διαχείριση υδρογονανθράκων και του φυσικού - ορυκτού πλούτου της χώρας. Παλιά λέγαμε ότι με τις πολιτικές που ακολουθούνταν θα έφταναν στο σημείο να πουλήσουν την Ακρόπολη. Τώρα προκύπτει ότι δεν θα την πουλήσουν, αλλά θα την ενοικιάσουν».
Πέραν τούτων, ο κ. Μιχαλολιάκος διαπιστώνει ότι στο παρασκήνιο γίνονται πολιτικές διεργασίες ώστε να «κοντύνει» η Χρυσή Αυγή στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε τερατώδη ψέματα για τα Μνημόνια. Εξαπάτησε τον λαό και τώρα το σύστημα, βλέποντας ότι διατρέχει άμεσο κίνδυνο, προωθεί συνεργασίες τύπου ΠΑΣΟΚ με Ποτάμι, ώστε η Χρυσή Αυγή να μην αναδειχθεί τρίτη δύναμη στις επόμενες εκλογές. Η δυναμική μας δεν ανακόπτεται πολύ απλά γιατί είπαμε αλήθεια στον λαό από την πρώτη στιγμή. Ανεβαίνουμε σταθερά και συνεχίζουμε με διαυγείς θέσεις και διαρκή επαφή με τους πολίτες ανά την Ελλάδα». Ο ίδιος στέκεται ιδιαίτερα στους αυξημένους διαύλους επικοινωνίας με τη νεολαία και στις δραστηριότητες με σκοπό την ενίσχυση αυτής της σχέσης.
Οι λαθρομετανάστες και οι επιλεκτικές ευαισθησίες της αριστεράς
Μελανό σημείο για το κόμμα τον κ. Μιχαλολιάκου αποτελεί η πληθώρα των προσφύγων που έχει κατακλύσει την Ελλάδα. Το ζήτημα με την παράνομη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην πατρίδα μας είναι λιγότερο "προσφυγικό" και κυρίως ζήτημα λαθρομεταναστών, υποστηρίζει, σημειώνοντας ότι ο όρος «λαθρομετανάστες» χρησιμοποιείται επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση «και οι επιλεκτικές ευαισθησίες - ιδεοληψίες της Αριστεράς είναι άτοπες». Η Χρυσή Αυγή, λέει, «δεν συναινεί στο εθνικό έγκλημα της παράνομης εισόδου εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, στην παρουσία του ΝΑΤΟ στα εθνικά χωρικά ύδατα και στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».
Δείχνει, δε, προς τους καταυλισμούς και αναρωτιέται τι είδους ευαισθησίες έχει η κυβέρνηση «που αφήνει όλους αυτούς τους ανθρώπους να βουλιάζουν στις λάσπες, να υποφέρουν από ασθένειες και να συμπλέκονται καθημερινώς μεταξύ τους, παραμένοντας στην ουσία αιχμάλωτοι επί ελληνικού εδάφους».
Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων και η υποβάθμιση της επίσκεψης Πούτιν
Όσον αφορά στο θέμα της γενοκτονίας «των ελληνικών πληθυσμών του Πόντου, αλλά και γενικότερα των σφαγών των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και αλλού στην οθωμανική αυτοκρατορία», η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι τα συγκεκριμένα εγκλήματα παραμένουν άγνωστα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες: «Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η αναγνώριση όλων των ειδεχθών εγκλημάτων που έχουν συμβεί εις βάρος του ελληνικού λαού και η άμεση αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων από όλα τα κράτη».
Ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος εγκαλεί παράλληλα την κυβέρνηση ότι δεν προωθεί το ζήτημα όπως πρέπει στα διεθνή φόρα. Τέλος, την προειδοποιεί να μην υποβαθμίζει το νόημα της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα, θεωρώντας ότι πρόκειται για καίριας σημασίας βαρύτητα, με μεγάλη σημασία για τον γεωπολιτικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής μας.