Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ


ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΡΟΥ ΣΚΙΤΣΟ«Η ιστορία μας είναι ποτισμένη από τη προσφυγιά. Από εικόνες και περιγραφές τραγικά οικείες. Μοίρες κοινές, χθες και σήμερα. Αποδράσεις δύσκολες, αναγκαστικές, επικίνδυνες. Πάντα όμως με το ίδιο “διαβατήριο”: την ελπίδα ανθρώπων σε ένα καλύτερο αύριο». Αυτές τις μεγαλοστομίες διατύπωσε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, χαιρετίζοντας την έναρξη του κινηματογραφικού αφιερώματος «Πρόσφυγες: απόδραση προς την ελευθερία;».
Με τη μόνη διαφορά ανιστόρητη και εθνομηδενίστρια κυρία Δούρου πως η δική μας προσφυγιά ήταν από τα αλύτρωτα χώματα που εδώ και αιώνες κατοικούσαν ελληνικοί πληθυσμοί και άκμαζε ο ελληνικός πολιτισμός. Από χώματα που οι Έλληνες αποτελούσαν την ψυχή του πνεύματος, των γραμμάτων, της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής, που είχαν μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, γραφεία, σχολεία, πανεπιστήμια, θέατρα.  Από αλύτρωτες πατρίδες όπως η Ιωνία, ο Πόντος, η Δυτική Θράκη, από πόλεις-κέντρα προόδου και ευημερίας, όπως η Σμύρνη, η Έφεσος, η Τραπεζούντα, η Σαμψούντα, η Κωνσταντινούπολη, όπου το ελληνικό στοιχείο δεν έφυγε οικειοθελώς αλλά κυνηγήθηκε, μαρτύρησε, δολοφονήθηκε, υπέστη Γενοκτονία και εξανδραποδισμό, αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει τις οικογενειακές εστίες και τις περιουσίες του και να καταφύγει στην Μητέρα Πατρίδα.
Δεν μάζεψε τα ράκη του μέσα σ’ ένα ταξιδιωτικό σάκο και επιβιβάστηκε σε μια σαπιόβαρκα για να περάσει το Αιγαίο και να καταλήξει απρόσκλητο σ’ ένα καταυλισμό προκειμένου να επιβιώνει λάθρα και παρασιτικά προβάλλοντας ενίοτε απαιτήσεις και απειλώντας, αυτούς που του έκαναν τη χάρη και το περιμάζεψαν για να μην αποτελέσει έδεσμα των υποθαλάσσιων πληθυσμών του Αιγαίου.
Οι Έλληνες έφυγαν, σκληρά κυνηγημένοι από τον βάρβαρο Ανατολίτη, από τον πολιτισμό και την ευημερία, από τον πνευματικό και οικονομικό πλούτο. Δεν απέδρασαν από διαβολότοπους, όπου οι γυναίκες ταυτίζονται με τα ζώα, η παιδεραστία ανθεί, οι βιασμοί μοναχικών γυναικών οποιασδήποτε ηλικίας είναι καθημερινό φαινόμενο που προηγείται της άγριας δολοφονίας του θύματος, που νέοι άνθρωποι λυντσάρονται και δολοφονούνται με λιθοβολισμό ή σκυταλισμό, επειδή αντάλλαξαν ενα φιλί, που άνθρωποι ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου και μετά πυρπολούνται ζωντανοί, γιατί έκοψαν ένα αχλάδι από τον κήπο του γείτονα.
Ναι οι διωχθέντες Χριστιανικοί και Ελληνικοί πληθυσμοί από την Ιωνία τον Πόντο και την Κωνσταντινούπολη, γαλουχημένοι με τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού ήταν πρόσφυγες που κατέφυγαν στην Πατρίδα τους και εντάχθηκαν μεταξύ των ομόδοξων και ομόγλωσσων αδελφών τους, δεν είναι απρόσκλητοι εισβολείς, αλλόφυλοι, αλλόθρησκοι, με επίπεδο κουλτούρας, ηθών και εθίμων που μόνο στη ζούγκλα μπορεί κάποιος να βρει.
Για αυτό κυρία Βούρου μην ταυτίζετε ανόμοια Ιστορικά γεγονότα, αίτια και καταστάσεις. Οι δεκάδες χιλιάδες τριτοκοσμικοί που η κυβέρνησή σας, τους άνοιξε απλόχωρα τα σύνορα και τους στοίβαξε ως ζώα σε καταυλισμούς και μέσα στις συνοικίες της Αθήνας και στις γειτονιές μας, είναι μια μάστιγα για το Έθνος, την Φυλή και τον Πολιτισμό μας. Αν ήθελαν να φύγουν από τις πατρίδες τους, ας πήγαιναν στη Σαουδική Αραβία που ζουν ομόθρησκοί τους και που η οικονομία ανθεί. Δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας,ώστε να γίνονται και Κινηματογραφικά αφιερώματα, διότι αυτή η αλληλεγγύη που εσείς και οι ιδεολογικοί σας σύντροφοι συνεχώς πιπιλίζετε σαν αηδή καραμέλα, ταυτίζεται με την υπονόμευση της καθημερινότητας μας, καθώς και με τη Φυλετική και Πολιτισμική μας αλλοίωση. 
Δεν τους θέλουμε, δεν τους έχουμε ανάγκη, πόσο μάλλον δεν θέλουμε υποκριτές και δόλιους πολιτικούς όπως εσάς και το σινάφι σας που διαστρεβλώνετε την ιστορία, παραπλανάτε τους Έλληνες, θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας, μας οδηγείτε στον όλεθρο και στον αφανισμό.
Όχι κυρία Δούρου, δεν θα σας επιτρέψουμε να επιβάλλετε μια νέα αναίμακτη Γενοκτονία του Ελληνισμού.
Όσο και αν προσπαθείτε και εσείς και οι υπόλοιποι δοσίλογοι η Ελλάδα θα παραμείνει Ελληνική.
Αναλωθείτε λοιπόν στις ταινιούλες εναλλακτικής μηδενιστικής κουλτούρας και βαυκαλιστείτε με διδάγματα ενός δήθεν ανθρωπισμού και αλληλεγγύης.    
Πολύ σύντομα θα αποτελείτε πολιτικό παρελθόν, διότι ο Ελληνικός Λαός θα σας τοποθετήσει δια της εκλογικής του ετυμηγορίας, εκεί που σας αξίζει. Στον καιάδα της πολιτικής λήθης.

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ