Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ελένη Ζαρούλια: Η Ελλάδα δεν θα γίνει γερμανικό προτεκτοράτο - ΒΙΝΤΕΟ


Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κατά την διάρκεια κοινής συνεδρίασης με βουλευτές από την Γερμανία.

Η Συναγωνίστρια απευθυνόμενη στην Γερμανίδα βουλευτή κα. Γκροφ, την ρώτησε αν είναι περήφανη για τις συνθήκες διαβίωσης στα "hot spot" και αν έχει εικόνα από τα ελληνικά νοσοκομεία, την εγκατάλειψη των Ελλήνων και την προτεραιότητα που δίνεται στους λαθρομετανάστες.
Επιπλέον, επισήμανε πως παρόλο που η Γερμανία είναι οικονομικά εύρωστη, το βάρος του λαθρομεταναστευτικού το σηκώνει η Ελλάδα της κρίσης.
Στην συνέχεια τόνισε ότι η Γερμανία επιβάλλει ασφυκτικές οικονομικές πολιτικές στην Ελλάδα, αλλά δεν αναγνωρίζει και δεν αποπληρώνει το κατοχικό δάνειο, η διεκδίκηση του οποίου αποτελεί πάγια θέση της Χρυσής Αυγής.
Κατέκρινε ακόμη την στρατηγική συνεργασία της Γερμανίας με την Τουρκία, η οποία έχει πλημμυρίσει την Ευρώπη με λαθρομετανάστες.
Τέλος, τόνισε ότι η συνεργασία Ελλάδας και Γερμανίας πρέπει να εδράζεται στις αρχές της αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και ισοτιμίας.
Μια πραγματικά εθνική κυβέρνηση στην Πατρίδα μας θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες με επίκεντρο τα εθνικά συμφέροντα.