Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο τραγέλαφος ενός πολιτικάντη: Συνέντευξη Πάνου Καμμένου με... ψεκασμένα φυστίκια και ουίσκι


Ο τραγέλαφος ενός πολιτικάντη: Συνέντευξη Πάνου Καμμένου με... ψεκασμένα φυστίκια και ουίσκι
Η παρατιθέμενη φωτογραφία είναι από την ραδιοφωνική συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στα «Παραπολιτικά», όπου με τα όσα είπε γέλασε ο κοσμάκης και αποδείχτηκε για άλλη μία φορά η γραφικότητα του εν λόγω μνημονιακού πολιτικάντη.
Σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα των δηλώσεων Καμμένου, με τον αντίστοιχο σχολιασμό:

Για τον ΦΠΑ στα νησιά: «φυσικά και πιστεύω ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος. Όμως τον ψήφισα γιατί είναι το τελευταίο καψώνι που μας κάνουν»
Εν, δυο, κάτω Πάνο Καμμένε με τα καψώνια σου. Το προηγούμενο ποιο ήταν; Κλεισμένος στην ντουλάπα, να ρίχνει κέρματα στο «τζουκ μπόξ» ο Ντάιζελμπλουμ και να τραγουδάς «τα μνημόνια πόσα τ’ αγαπώ»;
Για την Χρυσή Αυγή και τον Καραμανλή: «Δεν θα υπήρχε Χρυσή Αυγή, αν υπήρχε ο Καραμανλής, γιατί δημιουργήθηκε στο όνομα του πατριωτισμού. Κανείς δεν αμφισβήτησε όμως τον πατριωτισμό του Καραμανλή, όπως τότε με τα Σκόπια»
Να σου θυμίσουμε Πάνο, «μακεδονομάχε», ότι επί Καραμανλή την πρώτη φορά η Ντόρα ήταν υπουργός εξωτερικών και εσύ απλός γραφικός, ενώ την δεύτερη φορά η Ντόρα ήταν και πάλι υπουργός εξωτερικών ενώ εσύ και πάλι γραφικός, αλλά υφυπουργός;
Μήπως επίσης να θυμίσουμε, μιας και ο λόγος περί πατριωτισμού ότι εκείνη την περίοδο πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη αναγνώριση από τη χώρα μας του ψευδοκράτους των Σκοπίων ως «Μακεδονία» με την προσγείωση του σκοπιανικού αεροσκάφους;
Για τους πλουτοκράτες: «Κάποιοι πόνταραν στην χρεοκοπία της χώρας και τώρα αποκαλύπτονται. Είναι αυτοί που γίναν πλούσιοι. Οι μεγαλονταβατζήδες κάνουν τις χώρες πιόνια στα παιχνίδια των μεγάλων funds και είναι πιο ισχυροί κάποιες φορές και από τον στρατό, γιατί σκοτώνουν κάποιους χωρίς να φαίνονται»
Να θυμίσουμε, Πάνο, μια παλιά υπόθεση; Η Siemens εισέβαλλε στην Ελλάδα μετά την πτώχευση της Ελίντα Α.Ε. Τότε είχε προταθεί η άρση της ασυλίας ενός βουλευτή με την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας. Αυτός ο βουλευτής τότε... κρύφτηκε πίσω από την βουλευτική ασυλία και την προστασία των πολιτικών απατεώνων του Πασόκ. Ποιός ήταν αυτός ο βουλευτής, Πάνο Καμμένε;
Για την Κύπρο: «Δεσμεύτηκα ότι θα ανοίξουμε όλους τους φακέλους που υπάρχει στο Υπουργείο και το ΓΕΕΘΑ για τη χούντα και την Κύπρο. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ακριβώς τι συνέβη»
Κουίζ: Πώς λέγεται κάποιος που είναι 23 χρόνια βουλευτής και να κάνει πρόταση να «ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου» όταν ο κόσμος ετοιμάζεται να τον θέσει εκτός Κοινοβουλίου; Απάντηση: Αναίσχυντος πολιτικάντης!
Επίσης, αφού θες να "ανοίξεις" το φάκελο, γιατί δεν προσυπέγραψες το αίτημα που κατέθεσε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ η Χρυσή Αυγή;
Για τον Τσίπρα: «Με τον Αλέξη Τσίπρα προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους και διαφωνούμε πολλές φορές πολιτικά. Όμως τον πιστεύω και θα τον στηρίζω μέχρι τέλους. Είναι ένα παιδί που δεν έχει σχέση με κανέναν από τους πρηγούμενους της πολιτικής. Μαζί μπορούμε να καθαρίσουμε τη χώρα από τη λάσπη που άφησε η Μεταπολίτευση»
Την... σφουγγαρίστρα θα κρατά, βέβαια, ο «σύντροφος» Καρανίκας και τα διορισμένα αδερφοξάδερφα θα παιανίζουν τον ύμνο του ΕΑΜ.
Για το «προσφυγικό»: "Είμαι περήφανος για την φιλοξενία των προσφύγων"
Ουδέν σχόλιο! Απλώς ιατρική προειδοποίηση: Ο αέρας στο ελικόπτερο μπορεί να σε κάνει... συριζαίο.