Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ "ΚΑΗΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ "ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ" ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ.

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστεςΕκκενώθηκε εχθές το βράδυ ο καταυλισμός της Μόριας, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε. Το κέντρο της Μόριας εκκενώθηκε από πολιτικό προσωπικό και στο χώρο υπάρχει μια διμοιρία των ΜΑΤ και πυροσβέστες για την κατάσβεση των πυρκαγιών.
Και εδώ γεννάται το ερώτημα. Καλά οι πυροσβέστες. Τα ΜΑΤ τι χρειάζονται στην κατάσβεση;
Η απάντηση δίνεται στην αναζήτηση των αιτίων της χθεσινής πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε μετά από άγριο καβγά μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών.
Τελικά απ ότι δείχνουν τα πράγματα, δεν ισχύουν οι σπαραξικάρδιες και θλιβερές δηλώσεις των απανταχού αλληλέγγυων και υποστηρικτών των απρόσκλητων εισβολέων, περί δυστυχισμένων, αδύναμων και καλοκάγαθων προσφύγων που εγκατάλειψαν τα σπίτια και τις πατρίδες τους, για να γλυτώσουν από τον πόλεμο και τα εντόπια τυραννικά καθεστώτα που δεν τρέφουν τον παραμικρό σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή.

Τα γεγονότα λοιπόν αποδεικνύουν ότι οι «καημένοι πρόσφυγες», δεν είναι καθόλου καημένοι, διότι παρόλο που οφείλουν το γεγονός του ότι συνεχίζουν να αναπνέουν αποκλειστικά και μόνο στην ελεημοσύνη μιας οικονομικά κατεστραμμένης χώρας, η οποία λόγω μιας νοσηρής και συμπλεγματικής ιδεοληψίας των κυβερνώντων τους σιτίζει και τους περιθάλπει, αυτοί όχι μόνο δεν συμπεριφέρονται με σεβασμό και ευγνωμοσύνη προς τους ευεργέτες τους, αλλά προβάλουν απαιτήσεις και καθημερινά φέρνουν μέσα στο ελληνικό έδαφος τον πόλεμο που υποτίθεται ότι ήταν η βασική αιτία που δραπέτευσαν από τις πατρίδες τους, εκτός από τις αρρώστιες, την εγκληματικότητα (πορνεία στους καταυλισμούς και πλιάτσικο των γύρω περιοχών)και τις εξευτελιστικές εικόνες για ένα ευρωπαϊκό κράτος, μεσαιωνικών χωριών.
Εδώ γεννάται και ένα δεύτερο ερώτημα που προκύπτει από τη διαπίστωση του ότι, οι  Αφγανοί και οι Πακιστανοί παρόλη την κακομοιριά και την απαξίωση, παρόλες τις στερήσεις και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, αντί να δοξάσουν τον Αλλάχ που έχουν ένα κομμάτι ψωμί να φάνε και μια στέγη να βάλουν το κεφάλι τους χωρίς σφαίρες και βόμβες, μην μπορώντας να χαλιναγωγήσουν τα δολοφονικά ένστικτα και τη γενικότερη κουλτούρα της κοινωνίας-ζούγκλας στην οποία μεγάλωσαν, συμπλέκονται σχεδόν καθημερινά μεταξύ τους, μαχαιρώνονται πυροβολούνται και βάζουν φωτιές. Η κυβέρνηση εμπρός σε αυτά τι κάνει; Απλά τους χωρίζει μέχρι να ξανασκοτωθούν μεταξύ τους και να ξανακάψουν; Θα πει τώρα κάποιος, μπορεί να ακολουθεί το δόγμα, «άστους να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους». Ναι αλλά αφενός μεν αυτό δεν είναι ώριμη αντίδραση μιας συντεταγμένης Πολιτείας, αφ ετέρου δε είναι απόλυτα βέβαιο, αναμενόμενο και εφικτό την επόμενη φορά να μην συγκρουστούν μεταξύ τους και να μην πυρπολήσουν εγκαταστάσεις του καταυλισμού, αλλά να στραφούν εναντίον των τοπικών κοινωνιών που τους ανέχονται, να απειλήσουν ανθρώπινες ζωές Ελλήνων Πολιτών και να πυρπολήσουν οικίες και περιουσίες. Αλήθεια τι τους εμποδίζει να το πράξουν;   
Και επανερχόμαστε στο ερώτημα. Τι κάνει η κυβέρνηση εμπρός σε αυτά τα φαινόμενα; Γιατί παραμένει στην μακαριότητα της ανευθυνότητας και της ανικανότητάς της; Τι περιμένει; Να σκοτωθεί πρώτα κάποιος; Να αρχίσουν να πυρπολούν οικίες κοντά στους καταυλισμούς; Μήπως αυτό θεωρείται υπερβολικό; Διόλου, αφού έχει αποδειχθεί όχι μια ή δυο, αλλά εκατοντάδες φορές σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι οι «καημένοι Πρόσφυγες» κυριαρχούνται από ένστικτα χαμερπή και εγκληματικά. Βιασμοί και κατόπιν προσπάθεια εξόντωσης του θύματος (Μυρτώ), σεξουαλικές παρενοχλήσεις εν μέσει οδώ, δολοφονίες για ασήμαντες αφορμές ή για την απόσπαση ενός τιμαλφούς (οι Συμπατριώτες μας Λαζανάς και Καντάρης), προαγωγή πορνείας και διακίνησης ναρκωτικών και τέλος το σπουδαιότερο και πλέον σημαντικό, μπορεί να αποτελούν πυρήνες ισλαμικής τρομοκρατίας.  Γιατί λοιπόν δεν συλλαμβάνει τους αγριάνθρωπους που  συμμετέχουν στα επεισόδια και νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να συμπεριφέρονται όπως στους διαβολότοπους από τους οποίους μας κουβαλήθηκαν, γιατί δεν τους φορά χειροπέδες και να τους στείλει πίσω έτσι σιδηροδέσμιους με το πρώτο αεροπλάνο;
Διότι αυτή η κυβέρνηση των δοσίλογων και εθνομηδενιστών όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για την Πατρίδα και το Λαό, αλλά στην ουσία επιδιώκει τον φυλετικό και πολιτισμικό μας αφανισμό.
Αλλά το ποτήρι έχει πλέον ξεχειλίσει και η Λαϊκή αγανάκτηση μέρα με τη μέρα φουντώνει. Οι Έλληνες δεν αντέχουν την απαξίωση, τον εξευτελισμό, την ισοπέδωση, την παραχάραξη της Θρησκείας και της Ιστορίας τους. Δεν αποδέχονται την αλλοίωση της πολιτισμικής και φυλετικής τους ταυτότητας και οι αντιδράσεις πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο γύρω από τους καταυλισμούς και απέναντι στους αχρείους πολιτικάντηδες που υπονομεύουν τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους.


ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ