Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εκδόσεων του ιδρύματος ΑΙΓΙΣ: Παρασκευή 24 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Stratos Vasilikos, 20:00


Εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εκδόσεων του ιδρύματος ΑΙΓΙΣ: Παρασκευή 24 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Stratos Vasilikos, 20:00
Το Ανεξάρτητο Ίδρυμα Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών συνεχίζει την παραγωγή πνευματικού έργου υψίστης ποιότητας που προάγει τον Ελληνισμό και την Αλήθεια περί των πολιτικών, γεωπολιτικών, ιδεολογικών και ιστορικών θεμάτων, παρά την σφοδρή πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος κατά όλων των εκφάνσεων του Ελληνικού Εθνικισμού.

Μέσα στα πλαίσια αυτού του πνευματικού έργου, το Α.Ι.Γ.Ι.Σ. πραγματοποιεί μία ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης αυτού του πνευματικού έργου και συγκεκριμένα των νέων εκδόσεων του μορφωτικού ιδρύματος, τα οποία έρχονται να ρίξουν άπλετο φως σε σημαντικά ζητήματα.
Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα εξής αξιολογότατα δοκίμια:
α) "Ανάλεκτα (Ιδέαι - Έθνος - Δίκαιον)": Πρόκειται για ένα πόνημα εξόχου σημασίας, που πραγματεύεται το έργο του μεγάλου γερμανού φιλοσόφου Carl Schmitt.
β) "Ο Γεωπολιτικός Ορίζοντας της Μετασοβιετικής Ρωσίας": Ένα δοκίμιο που αναλύει τους γεωπολιτικούς στόχους της Ρωσίας, οι οποίοι επηρεάζουν βαθύτατα το παγκόσμιο γεωπολιτικό παίγνιο.
γ) "Τι αποκρύπτεται και αγνοείται": Ένα βιβλίο παραϊστορίας και συνωμοσιών που παρουσιάζει μεγάλες αλήθειες οι οποίες έχουν χαράξει τον κόσμο στον οποίο ζούμε και θα καθορίσουν τον κόσμο στον οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας.
Η παρουσίαση των νέων εκδόσεων του Α.Ι.Γ.Ι.Σ θα λάβει χώρα στo ξενοδοχείο Stratos Vasilikos (Μιχαλακοπούλου 114) στις 24 Ιουνίου στις 20:00