Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Δυναμική παρέμβαση της Ελληνικής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό - Αποχώρηση Καμίνη από το Δημοτικό Συμβούλιο! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο λαθροδήμαρχος Καμίνης εγκατέλειψε έντρομος το Δημοτικό Συμβούλιο αμέσως μόλις έλαβε τον λόγο ο εκπρόσωπός μας Ηλίας Κασιδιάρης και τον ακολούθησε η συντριπτική πλειοψηφία της παράταξής του, αλλά και τα απολειφάδια της άκρας αριστεράς.
Η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" κατήγγειλε δυναμικά την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πρωτεύουσα της χώρας από χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Την ίδια ώρα, ένας θίασος πακιστανών, αφγανών και "αλληλέγγυων" έκανε πάρτυ έξω από το Δημαρχείο και ο εκπρόσωπος της ψευτοδεξιάς Άρης Σπηλιοτόπουλος ζητούσε την διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου!

Υπό αυτές τις τραγελαφικές συνθήκες η δημοτική παράταξη του Λαϊκού Συνδέσμου κατήγγειλε την λαθραία πολιτική Καμίνη και κυβέρνησης και πρότεινε ριζικές λύσεις για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Στην ίδια συνεδρίαση, η δημοτική παράταξη Καμίνη αποφάσισε την ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ για να μην τα κλέβουν οι συμμορίες των ρομά!!! Σε αυτή την άθλια πρόταση, που τελικά ψηφίστηκε από την πλειοψηφία, απάντησε ο εκπρόσωπος της παράταξής μας: