Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Αποσπάσματα ομιλιών από την μεγαλειώδη εκδήλωση στην Χαλκίδα - ΒΙΝΤΕΟ


Στην εκδήλωση που έσφυζε από Εθνικιστικό Παλμό μίλησαν ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γ. Επιτήδειος, ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου ξεκαθάρισε πως την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπουλά την Πατρίδα μας σε διεθνείς τοκογλύφους και λαθρομετανάστες, η μοναδική διέξοδος είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.
Παράλληλα, τόνισε πως η ολοένα αυξανόμενη δυναμική της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια είναι μήνυμα όλων των αφυπνισμένων Ελλήνων πως θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατά την ομιλία του σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον εκλογικό νόμο, στην προδοτική εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, στην φιλελεύθερη εθνομηδενιστική στάση της ΝΔ, στην συνωμοσία σιωπής κατά των Εθνικιστών, στην δικαστική σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και κλείνοντας παρουσίασε τις βασικές θέσεις του Κινήματος για ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας με βάση την πρωτογενή παραγωγή.