Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για τους πολιτικάντηδες: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών τάσσεται στο πλευρό των Εθνικιστικών Κινημάτων, στηρίζοντας τις θέσεις τους!


Δημοσκόπηση ΣΟΚ για τους πολιτικάντηδες: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών τάσσεται στο πλευρό των Εθνικιστικών Κινημάτων, στηρίζοντας τις θέσεις τους!
Δημοσκόπηση διεθνούς κέντρου διεξαγωγής ερευνών φιλοξένησε η «Καθημερινή» της Κυριακής. Παραδόξως στο αποτέλεσμα της δημοσκοπήσεως ουδείς αναφέρθη, ουδείς έδωσε σημασία, ενώ οι συνήθως λαλίστατοι παπαγάλοι – δήθεν «έγκυροι» - του διαδικτύου μάλλον μάσαγαν κρακεράκια εκείνη την ώρα και ουδέν σχολίασαν.
Στην δημοσκόπηση, λοιπόν, της PEW τέθηκαν κάποια βασικά ερωτήματα στους πολίτες, όπως η συμφωνία ή όχι με τον χειρισμό της Ε.Ε. στο «προσφυγικό», δηλαδή αν συμφωνούν με τα ανοιχτά σύνορα και την «πολιτική ορθότητα». Η άλλη σημαντική ερώτηση αφορούσε τον χειρισμό των οικονομικών θεμάτων, δηλαδή την αυστηρή λιτότητα που ξεκίνησε από την Ελλάδα και προωθείται με βήμα γοργό στις υπόλοιπες χώρες, που δεν έχουν την... τύχη να έχουν Τσίπρα πρωθυπουργό για να περνάγε οι χιλιάδες των σελίδων χωρίς καμία αντίδραση.

Δεν θα σχολιάσουμε τα αποτελέσματα στις άλλες χώρες της Ε.Ε., που τα αποτελέσματα είναι ζοφερά για τους επικυρίαρχους, πρεσβευτές της παγκοσμιοποίησης σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Θα αναφερθούμε αυστήρα και μόνο στην Ελλάδα. Θυμάστε που η κυβέρνηση έλεγε πως όποιος αντιδρά στο «προσφυγικό» είναι Χρυσαυγίτης; Ε, λοιπόν, σύμφωνα με την διεθνή δημοσκόπηση της PEW, το ποσοστό των Χρυσαυγιτών στη χώρα μας είναι 94%!
Όσον αφορά το ζήτημα της μνημονιακής πολιτικής, μάλλον ο Μητσοτάκης έχει δύσκολο δρόμο για να διανύσει, αφού το 92% των Ελλήνων διαφωνούν με την πολιτική λιτότητας και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Ειδικά για το τελευταίο, υπάρχει ερώτηση για το μέλλον της Ευρωζώνης, που μόνο ένα πενιχρό ποσοστό ευαγγελίζεται την θέση των πολιτικών κομμάτων, περί ποιο ισχυρής ενώσεως, με περισσότερες αρμοδιότητες στα ευρωπαϊκά όργανα. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών απαξιώνει αυτή την επιλογή, απαιτώντας επιστροφή στις εθνικές κυβερνήσεις.
Τα αποτελέσματα που φαίνονται πρωτοφανή, απλώς επαναλαμβάνονται στις υπόλοιπες χώρες, με λιγότερη ζέση, ομολογουμένως, γεγονός που αποδεικνύει πως η Χρυσή Αυγή είναι στην πρωτοπορία των Εθνικών Αγώνων ανά την Ευρώπη.
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη!