Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Νέο παραλήρημα Μπουτάρη: “Εκβιαστές και κλέφτες οι Χρυσαυγίτες - Ζώο ο Τραμπ!”

Νέο παραλήρημα Μπουτάρη: “Εκβιαστές και κλέφτες οι Χρυσαυγίτες - Ζώο ο Τραμπ!”

Πάλι... test drive στα προϊόντα του φαίνεται ότι έκανε ο γνωστός και μη εξαιρέτεος Μπουτάρης, πριν μιλήσει σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμο. Ίσως, μάλιστα, να ήταν και αυτός ο σκοπός της ραδιοφωνικής πρόσκλησής του, αφού ως γνωστόν οι αμερικανοί έχουν έφεση στο φτηνό χιούμορ, όπως ο διασυρμός ενός τέτοιου ατόμου.
Μεταξύ των άλλων παραληρηματικών που είπε, όπως π.χ. ότι «ο Τράμπ είναι ζώο», τόλμησε να μιλήσει και για την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, είπε: "Είναι μια εγκληματική οργάνωση. Βγάζουν χρήματα είτε εκβιάζοντας καταστήματα είτε κλέβοντας πράγματα. Επίσης, πιστεύω πως έχουν έναν τρόπο να εκτρέφουν τον εθνικισμό, τον πατριωτισμό.  Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ"
Ούτε η δικογραφία – παρωδία του Ντογιάκου και του Σαμαρά (είναι πολλά τα χάπια...) δεν περιέχει τέτοια αισχρά ψεύδη εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Αν θέλει ο Μπουτάρης να δει πραγματικούς κλέφτες, ας κοιτάξει τους φίλους του στο Πασόκ, ενώ αν θέλει να βρει εκβιαστές ας κοιτάξει προς αυτούς που χορηγούν τους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου".
Μπαρμπα - Γιάννη, έγραψες ιστορία πάλι...