Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Αμετανόητος ο αρχισκευωρός Σαμαράς: Ποια δικαιοσύνη; Εγώ έβαλα την Χρυσή Αυγή στην φυλακή!


Αμετανόητος ο αρχισκευωρός Σαμαράς: Ποια δικαιοσύνη; Εγώ έβαλα την Χρυσή Αυγή στην φυλακή!
Την απαξίωσή του στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και τους λοιπούς θεσμούς έδειξε για άλλη μία φορά ο... Κιμ Γιονγκ Ουν της Λαϊκής Δημοκρατίας των Νοτίων Βαλκανίων, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του πάλαι ποτέ «συντρόφου» του στη Νέα Δημοκρατία, Νίκου Χατζηνικολάου.
Σε ερώτηση επί των αποτελεσμάτων της διακυβέρνησης Τσίπρα, ο Σαμαράς έδειξε την εμμονή του απέναντι στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «επί των ημερών μας η Χρυσή Αυγή μπήκε φυλακή», σε μία φράση που πολύ θύμησε την γκάφα του να παραδεχτεί on air στον Πρετεντέρη παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη λέγοντας: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή...».

Η στάση Σαμαρά και οι συνεχείς παραδοχές για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη δείχνουν το πόσο ισχυρή θεωρεί την παράγκα που έστησε, από κοινού με επίορκους δικαστικούς. Όμως, ας μην ξεχνάει ότι ουδείς είναι παντοδύναμος πέραν του Θεού και έτσι η σκευωρία θα καταρρεύσει.
Επιπλέον, επειδή απευθύνει μομφή στην Δικαιοσύνη για την αποφυλάκιση του Ρουπακιά, να του θυμίσουμε ότι αυτός μαζί με τους σκευωρούς Δένδια, Αθανασίου και λοιπούς κατασκεύασαν αυτή την δικογραφία -  τέρας.
Ας μην κατηγορουν, λοιπόν, κανέναν άλλο για την καθυστέρηση της εκδικάσεως. Εκτός και αν ο "σύντροφος" Λαζαρίδης, δεξί χέρι του Σαμαρά, ήλπιζε σε δίκες που θύμιζαν λίγο... βουνό, λίγο... Βελουχιώτη και τα λοιπά.