Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

“Αντιεξουσιαστές” πυρπόλησαν τρόλεϊ και λεωφορείο έξω από το Πολυτεχνείο - Καμμία σύλληψη

     
“Αντιεξουσιαστές” πυρπόλησαν τρόλεϊ και λεωφορείο έξω από το Πολυτεχνείο - Καμμία σύλληψη
Αποθρασυμένοι πλήρως, από την κρατική κάλυψη που σε μόνιμη βάση τους παρέχεται, οι παρακρατικοί “αντιεξουσιαστές” καταστρέφουν, καίνε και βανδαλίζουν τα πάντα, δίχως την παραμικρή ενόχληση. Τα νέα “κατορθώματα” έγιναν (ξανά) έξω από το Πολυτεχνείο. Συγκεκριμένα,σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας όταν ομάδα “αντιεξουσιαστών”, προερχόμενη από την πλατεία Εξαρχείων, πυρπόλησε ένα λεωφορείο, ένα τρόλεϊ και αφού έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων μπήκε στο Πολυτεχνείο όταν άρχισαν να αναπτύσσονται διμοιρίες των ΜΑΤ για να σταματήσουν τους βανδαλισμούς.

Τα οχήματα εκτελούσαν κανονικά το δρομολόγιο επί της Πατησίων με τους θρασύδειλους κουκουλοφόρους να αναγκάζουν τους οδηγούς του λεωφορείου και του τρόλεϊ αλλά και τους λιγοστούς επιβάτες να κατέβουν! Μέσα από τον χώρο του Πολυτεχνείου οι παρακρατικοί άρχισαν να πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ. Στο σημείο όπου έβαλαν φωτιά στο λεωφορείο και στο τρόλεϊ έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής για να κατασβέσει τις πυρκαγιές.
Από τα επεισόδια, που κράτησαν αρκετή ώρα, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε έστω και μία προσαγωγή! Σημειώνεται ότι, λόγω των επεισοδίων, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατησίων.

Αυτό το κακόγουστο αστείο με το “άσυλο”, το οποίο παρέχει την δυνατότητα στους εγκληματίες του “αντιεξουσιαστικού” και ακροαριστερού χώρου να πραγματοποιούν τις ασχήμιες τους, πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Αυτός ο εσμός των “χρήσιμων ηλιθίων” είναι απαραίτητος σε κάθε κυβέρνηση του “συνταγματικού τόξου”, για την προώθηση των πιο βρώμικων σχεδίων της.
Ένα ολόκληρο Κράτος εξευτελίζεται, δημόσια περιουσία (όπως είναι τα ΜΜΜ), η οποία ανήκει στον Ελληνικό Λαό και συντηρείται απ' αυτόν, καταστρέφεται ολοσχερώς και οι ψυχοπαθείς αλήτες που διαπράττουν τους αισχρούς αυτούς βανδαλισμούς αποχωρούν “άνετοι και ωραίοι” στην θαλπωρή του “ασύλου”, αφού η Αστυνομία δεν έχει καμιά δικαιοδοσία στις Σχολές, λόγω ακριβώς του ανεκδιήγητου και αλλοπρόσαλλου αυτού νόμου.
Και το γαϊτανάκι της παράνοιας και των καταστροφών θα συνεχίζεται, στο όνομα βεβαίως των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” και της “ελεύθερης έκφρασης”. Εννοείται, όχι των Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με την έντιμη και νόμιμη πολιτική δράση, που εκφράζει ένα πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού, αλλά των ψυχοπαθών παρακρατικών που βαφτίζουν ως ιδεολογική τοποθέτηση και πολιτική επιλογή την καταστροφή των... τρόλεϊ και των λεωφορείων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ