Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες οι υπάλληλοι στο “Έθνος” του Μπόμπολα


Δύσκολη η κατάσταση για τον Μπόμπολα και την φυλλάδα ''Εθνος'', αν λάβουμε υπόψιν τα όσα γράφει το κυριακάτικο ''Παρόν'', το οποίο υπό τον τίτλο: «Ένταση στο ''Εθνος'', κατακραυγή για ΕΣΗΕΑ», γράφει τα εξής:

«Εμπαιγμό χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι στο ''Εθνος'' και την ''Ημερησία'' τη στάση του Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος όχι μόνο δεν υλοποίησε την δέσμευση του για αποπληρωμή των χρωστούμενων αλλά και καθυστέρησε εκ νέου τη μισθοδοσία, με αποτέλεσμα να είναι απλήρωτοι τέσσερις μήνες! Στη γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι ζήτησαν απεργιακές κινητοποιήσεις και έστειλαν ψήφισμα τους στην ΕΣΗΕΑ. Η Ένωση Συντακτών, όμως, σε μία ακόμη απόπειρα να συνεννοηθεί με τον εκδότη, κάλεσε τους διευθυντές των εφημερίδων για ενημέρωση, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στο ''Εθνος''. Στη νέα γενική τους συνέλευση, οι εργαζόμενοι καλούν με ψήφισμα τους την ΕΣΗΕΑ να σταθεί δίπλα τους και όχι «απέναντι τους».»  
Είναι γνωστή η έκφραση «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα», όπως, επίσης, είναι γνωστή και η έκφραση «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο το οποίο τρώγεται κρύο». Το λέμε αυτό γιατί δεν ξεχνιούνται οι «φοβερές αποκαλύψεις» της εν λόγω φυλλάδας εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μετά την έναρξη της σκευωρίας της κυβέρνησης Σαμαρά κατά της Πολιτικής Έκφρασης των Ελλήνων Εθνικιστών. Οι «σφαγές αμνοεριφίων», τα «εσωκομματικά προβλήματα», ο Πόντιος από τα Γιαννιτσά που έγινε «γερμανός νεοναζί» και η... επική ατάκα «Αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο» είναι ορισμένες μόνο από τις «επιτυχίες» της εν λόγω φυλλάδας, η οποία δείχνει την... αγάπη της για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με «ιστορίες για αγρίους».
Τώρα το προβληματικό αυτό έντυπο, βυθισμένο στην λάσπη που το ίδιο κατά καιρούς παρήγαγε, «φεσώνει» τους υπαλλήλους του, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι εκρηκτική στο μαγαζί. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί αυτό που γράφει «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», ότι δηλαδή η Ένωση Συντακτών αντί να σταθεί στο πλευρό των απλήρωτων εδώ και τέσσερις μήνες υπαλλήλων στέκεται «απέναντί» τους.
Αντί, λοιπόν, στο «Έθνος» να προκαλούν τον γέλωτα με τις κατά καιρούς «αποκαλύψεις» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ας κοιτάξουν να μπαλώσουν καμιά οικονομική τρύπα στο σαπιοκάραβό τους, το οποίο είναι έτοιμο για βύθιση.       
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ