Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του Εθνικού Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" από τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην συνεχιζόμενη πολεμική του συστήματος και τον πλήρη αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ που υποδηλώνει τον τρόμο του συστήματος για την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σχολιάζοντας την σκευωρία που έστησαν οι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου και Βορίδης κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τόνισε πως αυτή έχει ήδη φανεί στο δικαστήριο, στο οποίο δεν έχει παρουσιαστεί κανένα στοιχείο για την δήθεν "εγκληματική οργάνωση".
Επισήμανε πως ο νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είναι συνένοχοι για την εξαθλίωση του Λαού από τα Μνημόνια, καθώς μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ τα ψήφισαν πέρσι τον Αύγουστο.
Για τον Πάνο Καμμένο σημείωσε πως έχει σύμπλεγμα με την Χρυσή Αυγή, καθώς συνειδητοποιεί ότι η άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου θα επιφέρει τον πολιτικό θάνατο των ΑΝΕΛ, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε πως είναι το αγαπημένο παιδί των διεθνών τοκογλύφων, καθώς εκπληρώνει όλες τις επιταγές τους.
Επανέλαβε τις πάγιες και αδιάλλακτες θέσεις της Χρυσής Αυγής για καταγγελία του Μνημονίου, λογιστικό έλεγχο του χρέους, στάση πληρωμών στα παράνομα τοκοχρεολύσια και μεθοδευμένη επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.
Ανέπτυξε τις θέσεις για την Ευρώπη των Λαών και των Εθνών, καθώς και για το λαθρομεταναστευτικό, το οποίο σε συνδυασμό με το δημογραφικό αποτελεί θανάσιμη απειλή για το Έθνος.
Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη γεωστρατηγικής στροφής προς την Ομόδοξη Ρωσία και την εκλογική επιτυχία του ΕΛΑΜ.
Έκλεισε την συνέντευξη τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης, καλώντας κάθε Έλληνα πατριώτη στον Εθνικό Αγώνα για την επανάκτηση της Πατρίδας μας.