Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ



Σε μια κατάμεστη αίθουσα το απόγευμα της Τρίτης  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον συναγωνιστή Θεόδωρο Βουλδή για τον Ιταλό ευρωβουλευτή της Λέγκα του Βορρά Gianluca Buonanno, όπου έχασε την ζωή  του σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Κυριακή στην Βόρειο Ιταλία.
 Ο συναγωνιστής Βουλδής τόνισε ότι ο  εκλιπών, εκτός από  ευρωβουλευτής της Λέγκα του Βορρά


 ήταν  και δήμαρχος της πόλης της Borgosesia. Ήταν όμως και ένας γενναίος άνθρωπος και Πατριώτης , με πλούσια δράση και αγώνες για την υπεράσπιση της ευρωπαϊκής ταυτότητας και συνολικά των Ευρωπαϊκών Λαών.

Χαρακτηρισμένος πολλές φορές ως ανεπιθύμητος από το κατεστημένο των Βρυξελλών,  όπως και κάθε άλλος που στέκεται απέναντι στα σχέδια τους. 


 Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Βουλδή, πραγματοποιήθηκε και προβολή με την συνέντευξη του Αρχηγού του Κινήματος Νικολάου Μιχαλολιάκου όπου ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή   "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" από τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην συνεχιζόμενη πολεμική του συστήματος και τον πλήρη αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ που υποδηλώνει τον τρόμο του συστήματος για την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επισήμανε πως ο νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είναι συνένοχοι για την εξαθλίωση του Λαού από τα Μνημόνια, καθώς μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ τα ψήφισαν πέρσι τον Αύγουστο.