Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ισλαμοσυμμορίτες ετοιμάζονται για επιθέσεις αυτοκτονίας στο Euro της Γαλλίας

Ισλαμοσυμμορίτες ετοιμάζονται για επιθέσεις αυτοκτονίας στο Euro της Γαλλίας

     
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons), οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι γνωστοί σε όλους μας σύμμαχοι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, είναι σε θέση να κατασκευάσουν χημικά όπλα, αφού διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και τεχνολογία και έχουν πρόσβαση στις απαιτούμενες πρώτες ύλες. Η Οργάνωση OPCW συμπληρώνει στην ανακοίνωση της ότι είναι πολύ πιθανό οι ισλαμοσυμμορίτες να χρησιμοποιήσουν τα χημικά όπλα σε επιθέσεις αυτοκτονίας όχι μόνο στην Μέση Ανατολή αλλά και στην Ευρώπη.
Προ ολίγων μηνών ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής από τους τζιχαντιστές, για τον κίνδυνο «χημικής τρομοκρατίας», τονίζοντας ότι σύντομα η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει αυτή την απειλή.
Οι κανίβαλοι-σύμμαχοι των ΗΠΑ, της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας και του Ισραήλ έχουν ήδη κάνει χρήση χημικών όπλων εναντίον κουρδικών θέσεων στην βόρεια Συρία. Στην ιστοσελίδα μας πρόσφατα (11 Μαρτίου 2016) και υπό τον τίτλο «Η Τουρκία προμηθεύει με χημικά όπλα τους τζιχαντιστές» είχαμε αναφερθεί για αυτές τις επιθέσεις των ισλαμοσυμμοριτών με χημικά όπλα.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει εκπαιδεύσει δεκάδες τζιχαντιστές στην χρήση χημικών όπλων, τζιχαντιστές οι οποίοι πιθανότατα βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη και ετοιμάζονται για επιθέσεις αυτοκτονίας με χημικές βόμβες (μέσω ποιάς πύλης εισόδου βρέθηκαν στην Ευρώπη νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε). Τις πληροφορίες για την εκπαίδευση τζιχαντιστών στα χημικά όπλα και την αποστολή τους στην Ευρώπη μας τις μεταδίδει η κουρδική οργάνωση YPG της Συρίας, αλλά τις ίδιες πληροφορίες έχουν και οι μυστικές υπηρεσίες της Ιταλίας, Γερμανίας και Γαλλίας.
Οι ισλαμολάγνες κυβερνήσεις της Ευρώπης γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ποδοσφαιρικό EURO 2016 που ξεκινά εντός των προσεχών ημερών πιθανότατα θα γίνει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων από τζιχαντιστές. Θέλοντας όμως να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τους επί σειρά ετών εγκληματίες συμμάχους τους, προωθούν γελοία σχέδια προπαγάνδας περί δήθεν τρομοκρατικών απειλών από εθνικιστικές οργανώσεις της Γαλλίας και Γερμανίας την περίοδο των ποδοσφαιρικών αγώνων.
Το βέβαιο είναι ότι αυτοί που μας έριξαν στον λάκκο με τα τζιχαντιστικά φίδια δεν μπορεί να ισχυρίζονται ότι θα μας βοηθήσουν να βγούμε από αυτόν...