Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Γυαλιά καρφιά το hot spot Θερμοπυλών: Λαθρομετανάστης κατέστρεφε ό,τι έβρισκε μπροστά του



Γυαλιά καρφιά το hot spot Θερμοπυλών: Λαθρομετανάστης κατέστρεφε ό,τι έβρισκε μπροστά του
Συνελήφθη για κλοπές και φθορές ενώ έκλεβε μέχρι και τρόφιμα! Στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας κρατείται από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, ένας 21χρονος σύριος  λαθρομετανάστης από το hot spot των Θερμοπυλών.

Ο νεαρός, για άγνωστο λόγο ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου να προκαλεί φθορές στις εγκαταστάσεις και στο δωμάτιο του, σπάζοντας τζάμια και καταστρέφοντας ότι μπορούσε.
Παράλληλα δεν δίστασε να κλέψει τρόφιμα και είδη που είχαν μοιραστεί σε άλλους λαθρομετανάστες. Η υπομονή των υπευθύνων και των εθελοντών στο hot spot των Θερμοπυλών, εξαντλήθηκε 24 ώρες μετά και το μεσημέρι της Κυριακής, αποφάσισαν να ενημερώσουν την αστυνομία, καθώς ο νεαρός σύριος εξακολουθούσε να προκαλεί. Τελικά οδηγήθηκε με περιπολικό στο μέγαρο της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας, όπου και κρατείται.
Προφανώς ο λαθρομετανάστης τα έκανε όλα αυτά γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από τις συνθήκες διαβίωσης στο 5άστερο ξενοδοχείο που ανακαίνισε το “μητσοτακέικο” το οποίο λειτουργεί πλέον ως κέντρο λαθρομεταναστών.
Αξιοσημείωτο είναι πως το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε αποκλειστικά με χρήματα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οπότε καταλαβαίνετε ποιοι θα πληρώσουν και πάλι για τις φθορές τις ζημιές που προκάλεσε ο «φιλήσυχος» λαθρομετανάστης
Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!