Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΒΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΩΝ HOT SPOTS

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
Αποτέλεσμα εικόνας για epeisodia sta hot spotΑνεξέλεγκτη πλέον είναι η κατάσταση στους «προσφυγικούς» καταυλισμούς με άγριες συμπλοκές, τραυματισμούς και εμπρησμούς να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, αφού αντίπαλες συμμορίες Πακιστανών και Αφγανών συγκρούονται μεταξύ τους.
Φυσικά αυτό ήταν απόλυτα αναμενόμενο και απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη, αφού οι απρόσκλητοι τριτοκοσμικοί εισβολείς, μόλις άρχισαν να σιτίζονται ανελλιπώς και ικανοποίησαν το αίσθημα της πείνας τους, άρχισαν να εκδηλώνουν την  κουλτούρα και τον πολιτισμό τους, τα ήθη και τα έθιμα των τόπων που μας κουβαλήθηκαν, που έχουν ανάγει την περιφρόνηση της αξίας της ανθρώπινης ζωής σε κυρίαρχο δόγμα, καθώς και το λιντσάρισμα, τις ποικίλες συμπλοκές ανάμεσα σε διαφορετικές φυλετικές ομάδες, τον βιασμό και τους άγριους βασανισμούς σε καθημερινή ψυχαγωγία.
Δεκαπέντε λοιπόν τραυματίες εχθές στο hot spot της Σάμου, μια μόνο ημέρα μετά τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στην Μόρια. Θα επαναλάβουμε και σήμερα αυτό που επισημάναμε στο χθεσινό μας κείμενο.

Βάσει της φιλοπροσφυγικής και αλληλέγγυας προβοκάτσιας και μέσω ενός υπερφίαλου σπαραξικάρδιου παραληρήματος, οι «καημένοι», «αδύναμοι» και «δυστυχισμένοι» λαθρομετανάστες, κουβαλήθηκαν απρόσκλητοι στην Πατρίδα μας, για να γλυτώσουν από τον πόλεμο και τον θάνατο που κυριαρχούν στις δικές τους.  Αλλά τελικά απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν ισχύει. Μάλλον ο πόλεμος και ο θάνατος δεν πρέπει να τους ενοχλούσαν και ιδιαίτερα, αφού τα έφεραν μαζί τους και προσπαθούν να τα επιβάλουν, όπως και την ανεπιθύμητη παρουσία τους, στην Ελληνική κοινωνία. 
Στην Ελλάδα λοιπόν αυτή τη στιγμή εξελίσσεται, εκδηλώνεται και καθημερινά ενισχύεται μια κλιμακούμενη βία η οποία έχει ξεκινήσει από τα hot spots των λαθρομεταναστών, αρχικά μεταξύ τους και θεωρούμε ότι πολύ σύντομα θα επεκταθεί και εκτός των συρματοπλεγμάτων. Μόνο και μόνο ο αριθμός τους είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προξενεί όχι ανησυχία πλέον, αλλά γενικευμένο τρόμο. Φυσικά όλα αυτά που συμβαίνουν τα είχαμε προβλέψει εδώ και πάρα πολύ καιρό συγκεκριμένα από πέρσι, όταν η τέως αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής και «Αιγυπτιολογίας» (Καβαφική Λεκτική Ειρωνεία) κυρία Χριστοδουλοπούλου, ικανοποιώντας τις προσωπικές  νοσηρές και συμπλεγματικές ιδεοληψίες τις (για προφανείς αισθητικούς λόγους), είχε καταργήσει τα θαλάσσια σύνορά μας, επιτρέποντας σε χιλιάδες τριτοκοσμικούς εισβολείς να εισέλθουν στην Πατρίδα μας. Ενώ όλοι βαυκαλίζονταν και αυτοϊκανοποιούνταν με τις φανερά διφορούμενες –σε αυτή την περίπτωση- έννοιες της φιλανθρωπίας, της αλληλεγγύης και του αλτρουϊσμού, το Εθνικιστικό Κίνημα επισήμαινε, ότι οδεύουμε προς μια ολέθρια μη αναστρέψιμη και μη ελεγχόμενη κατάσταση η οποία δεν απειλεί μόνο την φυλετική και πολιτισμική μας ταυτότητα, αλλά θέτει και σε άμεσο κίνδυνο την καθημερινότητά μας.
Διότι ήταν πασιφανές, ότι μια κυβέρνηση ανίκανων και ανεύθυνων, μια κυβέρνηση που τα στελέχη της ζουν και κινούνται σε ένα παράλληλο από την πραγματικότητα σύμπαν, μια κυβέρνηση που δεν είναι ικανή να κάνει ούτε αλευρόκολλα (όπως έλεγε και ο αείμνηστος Νίκος Σταυρίδης) και βασικά μια κυβέρνηση εθνομηδενιστών και απάτριδων, πώς θα μπορούσε να διαχειριστεί επαρκώς και αποτελεσματικά μια ξενόφερτη κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική απειλή που συνεχώς διογκώνεται;      
Για να επανέλθουμε στη Σάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί 20 περίπου λαθρομετανάστες, σε κάποιους από τους οποίους θα  απαγγελθούν κατηγορίες. Και εδώ γεννάται το ερώτημα. Και τι θα γίνει;;; Τι θα τους κάνουν δηλαδή;;; Το πολύ-πολύ να τους προσάγουν σε δίκη και έξω από τα δικαστήρια να συγκεντρωθεί η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, για να τους συμπαρασταθεί, όπως έκανε και στα δικαστήρια της Ερμούπολης και για τον Πακιστανό Αχμέντ Βακάς, βιαστή και παρ ολίγο δολοφόνο  που άφησε ανάπηρη μια νέα κοπέλα.
Τι συλλήψεις και τι προσαγωγές σε δίκες.
Μια κυβέρνηση που σέβεται πρωτίστως τον εαυτό της και που ενδιαφέρεται για τον Τόπο και τον Λαό, θα είχε ήδη φορτώσει όλους αυτούς που πήραν μέρος στα επεισόδια σιδηροδέσμιους σε αεροπλάνα, με τελικό προορισμό τις πατρίδες τους. 
Πέραν όμως από το καζάνι που βράζει στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών, προβάλει και ένα απόλυτα ολέθριο ενδεχόμενο που πηγάζει από την κρίση των σχέσεων μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, όσον αφορά την απαίτηση του Ερντογάν για κατάργηση της βίζα σε Τούρκους πολίτες, κάτι που η Ευρώπη δεν αποδέχεται. Ο Τουρκαλάς, εκβιάζει και απειλεί, βάσει της προσφιλούς τακτικής του την Ευρώπη, ότι αν δεν του κάνει το κέφι θα απελευθερώσει ανεξέλεγκτες προσφυγικές ροές από τα Τουρκικά παράλια, προς το ευρωπαϊκό έδαφος.
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να φανταστεί ο καθένας το τι μέλει γενέσθαι.

Φυσικά γι αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει λύση, αλλά προϋποθέτει μια σοβαρή και Πατριωτική κυβέρνηση η οποία θα θέσει τη Χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, θα θωρακίσει τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα χρησιμοποιώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν θα αφήσει να περάσει ούτε κουνούπι. Τώρα θα ρωτήσει κάποιος. Και με τους λαθρομετανάστες τι θα γίνει, θα τους αφήσουμε να πνιγούν στο Αιγαίο; Κανείς δεν θέλει κάτι τέτοιο και κανείς δεν έχει το συναισθηματικό σθένος να το κάνει εν ψυχρώ, αλλά κάποια στιγμή μοιραία πρέπει ν’ αποφασίσουμε τι πραγματικά προέχει, να σώσουμε τους απρόσκλητους εισβολείς ή να σώσουμε την Πατρίδα και τις ζωές μας; Να μην τους αφήσουμε στο έλεος του Θεού εν μέσω πελάγους ( που εν τέλει είναι προσωπική τους επιλογή) και να πνιγούμε μετά όλοι μαζί; 
Η Ελλάδα καθημερινά ξεψυχά και η κυβέρνηση των αθλίων σφυρίζει αδιάφορα.
Έφθασε λοιπόν η ώρα να δοθεί ένα τέλος στον βιασμό και στον στραγγαλισμό του Ελληνισμού.
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ