Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

In Memoriam Gianluca Buonanno: Ο Ιταλός Συναγωνιστής σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Αρτέμιδα - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ιταλός Συναγωνιστής Gianluca Buonanno που τόσο τραγικά έχασε την ζωή του την περασμένη Κυριακή από τροχαίο δυστύχημα ήταν ένας συνεπής φίλος της Χρυσής Αυγής.
Τον Δεκέμβριο του 2015 ο ευρωβουλευτής της "Λέγκας του Βορρά "είχε δείξει έμπρακτα την στήριξή του στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και είχε καταδικάσει ανοιχτά τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Είχε επισκεφτεί μάλιστα τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο και στην συνέχεια είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση του κόμματος στην Αρτέμιδα, όπου πήρε τον λόγο και καταχειροκροτήθηκε.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα αδημοσίευτο απόσπασμα της ομιλίας του, την οποία ανασύραμε από το αρχείο της εν λόγω εκδήλωσης, στην οποία ο Αθάνατος Συναγωνιστής επαινεί το έργο των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής και με χιούμορ επισημαίνει ότι ο ίδιος είναι αρκετά φασαριόζος, ώστε να τον αποβάλλουν πολλές φορές από το Ευρωκοινοβούλιο.
Τέλος, τονίζει επίσης ότι συντάσσεται στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στους τοκογλύφους και υπέρ της Ευρώπης των Λαών και των Πατρίδων.