Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ομολογία Κακλαμάνη στη Realnews: «Αν γίνει σωστή δίκη, είναι σίγουρη η αθώωση της Χρυσής Αυγής - Υπεύθυνοι για όλα οι πέριξ του Σαμαρά»


Ομολογία Κακλαμάνη στη Realnews: «Αν γίνει σωστή δίκη, είναι σίγουρη η αθώωση της Χρυσής Αυγής - Υπεύθυνοι για όλα οι πέριξ του Σαμαρά»
Ο νεοδημοκράτης αντιπρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ομολόγησε σήμερα στη Realnews αυτό που φωνάζουμε τα τελευταία χρόνια: Πως η ποινική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι μία κακοστημένη σκευωρία, που ενορχηστρώθηκε από το βρώμικο κύκλωμα Σαμαρά.
Μεταφέρουμε επί λέξει τις δηλώσεις Κακλαμάνη, από τις οποίες προκύπτουν εξαιρετικά συμπεράσματα, αλλά και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων για βαρύτατα εγκλήματα:

"Real: Το κόμμα σας πόσο ευθύνεται για την άνοδο της Χρυσής Αυγής;
Κακλαμάνης: Ήταν λάθος η στρατηγική μας. Τραγικό λάθος η παραπομπή συλλήβδην όλων σε δίκη. Πιστεύω ότι έχετε και εσείς φίλους δικηγόρους… Θα σας λένε ότι αν γίνει σωστή δίκη, δεν θα πάθει κανείς τους τίποτε. Δεν μιλάω για τη δολοφονία Φύσσα, μιλάω για το «εγκληματική οργάνωση». Με αυτούς τους χειρισμούς έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα. Αν σπάσει ο διάβολος το πόδι του και δικαιωθούν δικαστικά, θα τους έχουμε απέναντί μας.
Real: Ποιος κατά τη γνώμη σας ευθύνεται για αυτό το στρατηγικό λάθος;
Κακλαμάνης: Κυρίως οι πέριξ του κ. Σαμαρά."
Ας εστιάσουμε με περισσότερη προσοχή τις δηλώσεις Κακλαμάνη και ας εξάγουμε κάποια πολύ κρίσιμα συμπεράσματα:
«Ήταν λάθος η στρατηγική μας. Τραγικό λάθος η παραπομπή συλλήβδην όλων σε δίκη»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1ο: Σε δίκη δεν μας παρέπεμψε η Δικαιοσύνη, αλλά η στρατηγική της ΝΔ για τον περιορισμό της ανόδου μας. Κυνική ομολογία πώς ένα βρώμικο πολιτικό κύκλωμα έχει ποδηγετήσει την δικαστική εξουσία (επανάληψη της ομολογίας Μπαλτάκου)
«Έχετε και εσείς φίλους δικηγόρους… Θα σας λένε ότι δεν θα πάθει κανείς τους τίποτε»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ο: Όλοι οι σοβαροί νομικοί της χώρας θεωρούν 100% βέβαιη την αθώωση της Χρυσής Αυγής
«Αν γίνει σωστή δίκη…»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 3ο: Υπάρχει ενδεχόμενο να μη γίνει σωστή δίκη (;)
Ο «μέσα σε όλα τα κόλπα» Κακλαμάνης κρατάει… πισινή, λέγοντας: «αν γίνει σωστή δίκη». Υπονοεί προφανώς ότι υπάρχει το ενδεχόμενο λειτουργίας παραδικαστικού κυκλώματος, που θα πιέσει προς την λήψη μίας άδικης και παράνομης απόφασης. Έτσι εξηγούνται οι καθυστερήσεις, οι πολιτικές πιέσεις, οι συναντήσεις των αντιδίκων με πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθούμε στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες.
Ένα έχουμε να τους πούμε: Όποιος τολμήσει να μιμηθεί τον Σαμαρά, θα έχει πολύ χειρότερο πολιτικό τέλος από αυτό τον άθλιο σκευωρό. Και όλοι γνωρίζουμε πως με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής ο Σαμαράς υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη και σήμερα βρίσκεται στον κάλαθο των πολιτικών αποβλήτων της διεφθαρμένης εξουσίας.
«Αν δικαιωθούν δικαστικά, θα τους έχουμε απέναντί μας»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 4ο: Μετά την πανηγυρική αθώωση της Χρυσής Αυγής, θα συντρίψουμε το διεφθαρμένο απόκομμα της ΝΔ και όλο το πολιτικό Σύστημα
«Για το λάθος ευθύνονται οι πέριξ του Σαμαρά»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 5ο: Για όλα φταίει ο Σαμαράς και οι πέριξ αυτόν (Βορίδης, Αθανασίου, Δένδιας, Ντογιάκος κλπ) και φυσικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους καρφώσουν ακόμα και οι νυν συνοδοιπόροι τους στη ΝΔ. Και επειδή οι ευθύνες τους αφορούν και βαρύτατα κακουργήματα που θα τους στείλουν πολλά χρόνια στη φυλακή, πρέπει να βρίσκονται σε δεινή θέση, τώρα που οι γλώσσες έχουν αρχίσει και λύνονται…