Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Tο αδιαχώρητο στην Τοπική Οργάνωση Αμπελοκήπων για την ομιλία του Αρχηγού - Βίντεο, Φωτογραφίες


Πολιτική ομιλία πραγματοποιήθηκε στα κατάμεστα γραφεία της ΤΟ Αμπελοκήπων από τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστή Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Στην ομιλία του ο Αρχηγός αναφέρθηκε στην καταστροφική και ανθελληνική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όπου συνεχίζει "επάξια" την πολιτική των προκατόχων της, συντηρώντας με τις πράξεις τηε το αμαρτωλό καθεστώς της μεταπολίτευσης.
Το ίδιο ακριβώς όμως πράττει και η διεθνιστική Νέα Δημοκρατία, η οποία καμιά διαφορά δεν έχει από τους μπολσεβίκους και τα όσα ψελλίζει γίνονται αποκλειστικά για ψηφοθηρικούς λόγους.
Τόνισε ιδιαιτέρως τον τιτάνιο Αγώνα που δίνουν οι Έλληνες Εθνικιστές εναντίον όλων, παρά τον ανηλεή πόλεμο, τις δολοφονίες και τις διώξεις για μια πατρίδα που να αποπνέει εθνική αξιοπρέπεια.
Τέλος, τόνισε ότι στις δύσκολες ημέρες που έρχονται για τους Έλληνες, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή θα δώσει τον ηρωικό και συνάμα τον καλό Αγώνα, ενάντια στα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση, για την οικοδόμηση του Εθνικού κράτους, το οποίο οραματίζεται. Το μεταπολιτευτικό μόρφωμα της διαφθοράς, της διαπλοκής και της προδοσίας θα γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος πάνω στα ψέματα που χτίστηκε!