Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους Ήρωες της Κύπρου - Φωτορεπορτάζ


Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές πλημμύρισαν την τεράστια αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου του κέντρου των Αθηνών, εν μέσω θέρους, στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες της Κύπρου.

Την εκδήλωσε άνοιξε με ομιλία του ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος επαναδιατύπωσε το πάγιο αίτημα της Χρυσής Αυγής να ανοίξει επιτέλους ο Φάκελος της Κύπρου, για να αποκαλυφθεί η προδοσία που βαραίνει το μεταπολιτευτικό καθεστώς και αναφέρθηκε εν συντομία στους Ήρωες του Αγώνα που έδωσε η Εθνοφρουρά και η ΕΛΔΥΚ, οι οποίοι οφείλουν να αποτελέσουν έναν φάρο για τους αγώνες που αναμένουν την Χρυσή Αυγή στον δρόμο για Εθνική Ανεξαρτησία.
Στην συνέχεια ακολούθησαν η βράβευση του Ήρωα Στρατηγού Παπαμελετίου, διοικητή της Α’ ΜΚ που μεταφέρθηκε στην Λευκωσία κατά τη διάρκεια της επιχειρήσεως Νίκη και έδωσε μεγάλες μάχες. Το βραβείο παρέλαβε η σύζυγός του, η κα. Πηλίχου, η οποία αναφέρθηκε στο παράπονο του συζύγου της ότι η προσφορά και το Αίμα των Στρατιωτών του δεν αναγνωρίστηκαν από την Ελληνική πολιτεία.
Επίσης, έλαβαν τιμητικό έπαινο ένας καταδρομέας της Α' ΜΚ και ένας στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ. Για λόγους σεμνότητας δεν θέλησαν αναφορά των ονομάτων τους.
Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε σε εκείνη την νύχτα της 24ης Ιουλίου όταν γινόταν εν μέσω κεριών η παλινόρθωση του προδοτικού καθεστώτος του «Η Κύπρος Κείται Μακράν», την ώρα που οι αδερφοί μας έχυναν το Αίμα τους στην Κύπρο.
Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής, ο οποίος μεγαλοφώνως αναρωτήθηκε τι ακριβώς γιορτάζει αύριο η Ελλάδα; Μήπως τα Μνημόνια; Μήπως το θάνατο του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού; Την ενδοτικότητα που δείχνει σε όλα τα θέματα η Μεταπολίτευση, με απαρχή την αδράνεια για την τραγωδία της Κύπρου; Εμείς, πάντως, οι Εθνικιστές δεν ξεχνούμε και θα δώσουμε τα πάντα για να γίνει η Ελλάδα και πάλι Ανεξάρτητη και Αξιοπρεπής και γι’ αυτό μας πολεμάει ολόκληρο το καθεστώς.
Τον λόγο, αμέσως μετά έλαβε ο Συναγωνιστής, Νικόλαος Κούζηλος, ο οποίος τόνισε ότι δεν ξεχνάμε τον Καραμανλή και το «Η Κύπρος Κείται Μακράν», σημειώνοντας ότι για εμάς τους Εθνικιστές η Κύπρος δεν είναι καθόλου μακριά!
Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε η Συναγωνίστρια, Ελένη Ζαρούλια, η οποία αναφέρθηκε στην ξενόδουλη εξωτερική πολιτική της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και την προδοσία που συνιστά αυτή η εθελόδουλη πολιτική σε αυτούς που έδωσαν το αίμα τους στην Κύπρο, που δεν είναι απλά ελληνική, η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! Εμείς οι Χρυσαυγίτες δηλώνουμε στους Ήρωες ότι θα αγωνιστούμε για τα δίκαια του Έθνους.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέβηκε αμέσως μετά καταχειροκροτούμενος στο βήμα και ξεκίνησε την ομιλία του, αναφέροντας την Τιμή που νιώθουμε να έχουμε μεταξύ μας Ήρωες εκείνου του επικού αγώνα του 1974. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο "cocktail party" που θα στήσουν αύριο οι πολιτικάντηδες για να γιορτάσουν την προδοσία επί της οποίας έστησαν το καθεστώς τους και θυμήθηκε το κλίμα εκείνων των ημερών, σημειώνοντας ότι εμείς δεν έχουμε τίποτα για να γιορτάσουμε, αλλά να θρηνήσουμε το Αίμα των Ηρώων.
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενώς στις προδοτικές ενέργειες και τις «παραλείψεις» των έμπιστων προσώπων του Αβέρωφ και του Καραμανλή, οι οποίοι ως Αρχηγοί των Όπλων έφεραν την εθνική συμφορά που επεδίωκαν οι πολιτικάντηδες για να έρθουν και πάλι στα πράγματα και να κάνουν τώρα… party οι απόγονοί τους.
Αυτή είναι όμως η μοίρα των Ηρώων στην Ελλάδα των πολιτικάντηδων. Αυτή τη μοίρα είχε μέχρι και ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος, ο οποίος πέθανε ζητιάνος. Αυτό, όμως, φιλοδοξεί να το αλλάξει η Χρυσή Αυγή, η οποία τιμά τους Ήρωες του Έθνους μας και θα αγωνιστεί για να ορθωθεί μία νέα Ελλάδα που θα τιμά τους Αγωνιστές και θα κατακεραυνώνει τους προδότες.
Στη συνέχεια ο Αρχηγός αναφέρθηκε στην ισλαμική απειλή και τις συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις που συμβαίνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη και παρά τις εκατόμβες των θυμάτων, οι πολιτικάντηδες δεν βλέπουν την απειλή στην λαθρομετανάστευση, αλλά στην άνοδο του Εθνικισμού. Είμαστε ο εφιάλτης τους και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στο προδοτικό καθεστώς τους, με κάθε θυσία, όπως η μέρα που οι παρακρατικοί εκτέλεσαν τα αδέρφια μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, την ώρα που ο Αρχηγός και Συναγωνιστές βρίσκονταν στα κελιά της Τιμής.
Ο Χρυσαυγίτης και η Χρυσαυγίτισσα αποτελούν την Ελλάδα που αγωνίζεται. Την Ελλάδα που αντιστέκεται στην παρακμή και θα δώσει τον υπέρ πάντων Αγώνα για Πίστη, Πατρίδα και Ελευθερία. Για την πραγματική Ελλάδα στην οποία ανήκει και η μαρτυρική Μεγαλόνησος! Η εκδήλωση έληξε με άπαντες τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Περισσότερες φωτογραφίες: