Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η... αντικειμενική “Αγορά” εξαφάνισε την δυναμική ομιλία της Χρυσής Αυγής προς τον Μοσκοβισί - ΒΙΝΤΕΟ


Η... αντικειμενική “Αγορά” εξαφάνισε την δυναμική ομιλία της Χρυσής Αυγής προς τον Μοσκοβισί - ΒΙΝΤΕΟ
Δεν είναι η πρώτη φορά και πιθανότατα δεν είναι η τελευταία που αναφερόμαστε στον βρώμικο ρόλο των διαπλεκόμενων ΜΜΕ στην χώρα μας. Έχουμε πολλάκις επισημάνει ότι από την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο, αλλά πολύ πριν την πανηγυρική είσοδό της στην Βουλή, οι Έλληνες Εθνικιστές τύγχαναν μιας ιδιαίτερης πολεμικής από το σύνολο των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

Με μια συντονισμένη εκστρατεία λάσπης, κατασυκοφάντησης, παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσης της αλήθειας, αλλά και αποσιώπησης το ευρύ κοινό ποτέ δεν έμαθε τις απόψεις, τις θέσεις και όλη την αλήθεια για την Χρυσή Αυγή. Με μοναδικό όπλο την ιστοσελίδα, τις εφημερίδες του Κινήματος, τα φυλλάδια και τις μεγάλες ενημερωτικές δράσεις το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στέκεται απέναντι στην παραπληροφόρηση και την ένοχη ομερτά καναλιών, ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου.
Ένα κλασικό παράδειγμα, από τα εκατοντάδες που συμβαίνουν καθημερινά με την σκόπιμη αποσιώπηση της Κοινοβουλευτικής και όποιας άλλης δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ (κρατικά και ιδιωτικά), είναι το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Αγορά" αναφορικά με την επίσκεψη Μοσκοβισί στην Βουλή. Με ένα εντυπωσιακό σκίτσο και ένα ρεπορτάζ του "Κ.Μ." η εφημερίδα του... αντικειμενικού και ακριβοδίκαιου Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρεται στο δήθεν σφυροκόπημα των Σταϊκούρα, Λοβέρδου, Καραθανασόπουλου και Μπαλαούρα προς τον Μοσκοβισί. Ο "αντικειμενικός" ρεπόρτερ που... λέει την αλήθεια κατέγραψε ένα φανταστικό σκηνικό μυθοπλασίας, όπου τα σκύβαλα του αντισυνταγματικού τόξου σηκώνουν κεφάλι απέναντι στον Ευρωπαίο επίτροπο. Και μετά ξύπνησε!
Ο αχαρακτήριστος αυτός τύπος που μόνο δημοσιογράφος δεν μπορεί να λέγεται... ξέχασε, δεν είδε, δεν άκουσε, αλλά μάλλον σκοπίμως παρέλειψε να αναφερθεί στην δυναμική τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής απέναντι στον Μοσκοβισί. Αντί να φτιάξουν ένα σκίτσο με τους πολιτικάντηδες να θυμιατίζουν τον Μοσκοβισί και τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη να τον κατακεραυνώνει, ο "δημοσιογράφος" της Αγοράς παρουσίασε μια εντελώς ψεύτικη και διαστρεβλωμένη πραγματικότητα. Ούτε μία λέξη δεν έγραψε για την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή.
Κύριοι των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και λοιποί πολιτικάντηδες όσο και να θέλετε να καταστήσετε την Χρυσή Αυγή αόρατη, θα αποτυγχάνετε παταγωδώς και στο τέλος θα μας δείτε μια και καλή μπροστά σας!
Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του Συναγωνιστή που πόνεσε τόσο πολύ τα ΜΜΕ, ώστε να την "θάψουν" παντελώς: