Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τσάμπα διακοπές στην Πάρο ο Τσίπρας και η παρέα του - Πεντάστερα ξενοδοχεία και τα πάντα πληρωμένα από τους Έλληνες φορολογούμενους


Τσάμπα διακοπές στην Πάρο ο Τσίπρας και η παρέα του - Πεντάστερα ξενοδοχεία και τα πάντα πληρωμένα από τους Έλληνες φορολογούμενους
Το πώς αντιλαμβάνεται το περιβόητο “ηθικό πλεονέκτημα” η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φροντίζει να μας το αποδεικνύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επιβεβαιώνοντας έτσι με τον πλέον απεχθή και απαράδεκτο τρόπο ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ανάλγητα, ακόρεστα και αήθη “λιγούρια της εξουσίας”.

Το νέο... ηθικό κατόρθωμα της κυβέρνησης αφορά την τροπολογία με γενικό αριθμό 592 και ειδικό αριθμό 113 της 27ης Ιουλίου 2016, με την οποία καταργείται το όριο(!) στις κρατικές δαπάνες που συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ΠτΔ), τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας σε επίσημα ταξίδια, προβλέποντας μάλιστα ότι αυτοί οι συνοδοί θα δικαιούνται να μένουν σε ξενοδοχείο ίδιας κατηγορίας με τον κρατικό αξιωματούχο που συνοδεύουν!
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως για τις αποστολές εντός και εκτός επικράτειας και για όσους συνοδεύουν τον πρωθυπουργό και τον ΠτΔ δεν ισχύει το ανώτατο όριο των 60 ημερών κατ' έτος που προβλεπόταν σε προηγούμενη διάταξη. Παράλληλα, αν ο εκάστοτε υπουργός διαμένει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, τότε και όλοι όσοι συμμετέχουν στην εν λόγω αποστολή θα μείνουν κι αυτοί(!) σε πεντάστερο ξενοδοχείο, δημιουργώντας έτσι πρόσθετα δημοσιονομική επιβάρυνση.
Αυτή η αισχρή, ανήθικη και παντελώς απαράδεκτη τροπολογία πρόκληση κατατέθηκε την Τετάρτη, με την αιτιολογία μάλιστα του... επείγοντος! Τα “λαμόγια” της κυβέρνησης επέσπευσαν την τροπολογία, έτσι ώστε στο ταξίδι του Τσίπρα και του Καμμένου στην Πάρο την Παρασκευή να μετέχουν μαζί με αυτούς άλλα 52(!) άτομα, τα οποία με πρόφαση τα εγκαίνια του νέου αεροδρόμιου του νησιού θα περάσουν “μπέικα”, εις υγείαν του “κορόιδου”, δηλαδή του Ελληνικού Λαού, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει (και) αυτά τα έξοδα των κυβερνητικών χαραμοφάηδων.
Αίσχος και ντροπή είναι οι μόνες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την ελεεινή συμπεριφορά των πειναλέων συριζοανελέων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ