Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Δημογραφικός μαρασμός: Στην 7η θέση παγκοσμίως με τον πιο γηρασμένο πληθυσμό η Ελλάδα


Δημογραφικός μαρασμός: Στην 7η θέση παγκοσμίως με τον πιο γηρασμένο πληθυσμό η Ελλάδα
Το τεράστιο εθνικό πρόβλημα της υπογεννητικότητας έρχεται ξανά στην επιφάνεια με την νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σύμφωνα με στοιχεία της έκθεσης, η Χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της λίστας με τις χώρες που διαθέτουν τον πιο γηρασμένο πληθυσμό.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα με τις ανύπαρκτες γεννήσεις, την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού από αλλοδαπούς ισλαμιστές και τις 250.000 εκτρώσεις τον χρόνο βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ οι προβλέψεις για τις επόμενες δεκαετίες είναι ακόμη πιο δυσοίωνες.
Σύμφωνα με τον ρυθμό των γεννήσεων, το 2050, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις υπόλοιπες χώρες (όλες ευρωπαϊκές) που βρίσκονται αντιμέτωπες με το συγκεκριμένο τεράστιο πρόβλημα, ο αριθμός των ανθρώπων που θα βρίσκονται σε ηλικία άνω των 65 ετών, θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερος σε σχέση με σήμερα.
Το Έθνος οδηγείται σε δημογραφικό θάνατο, αλλά τα “σαΐνια” της “πολιτικής ορθότητας” έχουν έτοιμη την... λύση: πολιτογράφηση των αλλοδαπών ως Ελλήνων, προκειμένου να... αναζωογονηθεί η Πατρίδα μας.
Ο καθένας, ανάλογα με το κριτήριο που διαθέτει, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα που εξάγονται από όλη αυτή την κατάσταση, η οποία αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ασφάλειας και της συνέχειας του Ελληνικού Έθνους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ