Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Τρέμει” ο Τραμπ: Ο Λεβέντης πάει στις ΗΠΑ για μια χειραψία με την Χίλαρι!


“Τρέμει” ο Τραμπ: Ο Λεβέντης πάει στις ΗΠΑ για μια χειραψία με την Χίλαρι!
Πιθανώς κάποιοι να νομίζουν ότι πρόκειται για αστείο ή σατιρική είδηση, αποτελεί όμως πραγματικότητα στην φαιδρή προδοτική πολιτική σκηνή της χώρας. Η είδηση έρχεται από το "Secret" και με τον βαρύγδουπο τίτλο "η ώρα του Λεβέντη" πραγματικά προσφέρει γέλιο, καθώς τον γραφικό παραγιό των νταβατζήδων κανείς πια δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά.

Ο λόγος για τον Βασίλη Λεβέντη, που όπως αποκαλύπτει το άρθρο είναι με το ένα πόδι στις ΗΠΑ για να συνοδέψει τον γιο του πρώην αφεντικού του, Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Η αιτία που ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων μετά τα γεύματα και τις εντολές που πήρε από τις ευρωπαϊκές πρεσβείες μεταβαίνει στο... Αμέρικα, είναι για να παρευρεθεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης στην Χίλαρι Κλίντον!
Όπως γράφεται χαρακτηριστικά ο "πρόεδρος" δίνει τα ρέστα για το ταξίδι στην Νέα Υόρκη και για μια χειραψία με την Χίλαρι. Όλοι οι "φωστήρες" μάλιστα πιστεύουν ότι αυτή η συνάντηση θα δώσει πόντους στον Λεβέντη, ώστε να παρουσιαστεί ως εγγυητής σταθερότητας στην ελληνική πολιτική σκηνή (!) και ίσως ως μελλοντικός κυβερνητικός εταίρος για τους πιο πονηρούς...
Το θέμα όμως είναι άλλο: Τον Τράμπ τον ρωτήσανε; Πώς θα συνεχίσει την προεκλογική του καριέρα ο άνθρωπος, αφού μετά την χειραψία Λεβέντη με την Κλίντον δεν θα μπορεί να αρθρώσει λέξη. Θα γελάει συνεχώς!