Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Σε έναν θλιβερό γεωπολιτικό παρία μετατρέπεται η Ελλάδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Σε έναν θλιβερό γεωπολιτικό παρία μετατρέπεται η Ελλάδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Με τα ρούχα αιματωμένα
ξέρω ότι έβγαινες κρυφά
να γυρεύεις εις τα ξένα
άλλα χέρια δυνατά.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή,
δεν είν' εύκολες οι θύρες
εάν η χρεία τες κουρταλεί
.”
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αμέσως μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν, οι σε διατεταγμένη υπηρεσία πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος, έσπευσαν να διακηρύξουν ότι η Τουρκία βρίσκεται σε κρίση, ότι η θέση του Ερντογάν είναι δύσκολη και ότι οι εξελίξεις θα αποβούν τελικά εις βάρος της Τουρκίας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία δεν έχει δεσμεύσεις, ούτε δουλείες έγραψε αμέσως μετά τα γεγονότα της Τουρκίας και πριν από έναν ολόκληρο μήνα τα εξής:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΑΡ. ΦΥΛΛΟ 990, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “…Ας δούμε τώρα πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην Τουρκία για τον Ερντογάν. Από το γεγονός αυτό είναι αναμφισβήτητο ότι ο Ερντογάν αναδεικνύεται πανίσχυρος και ότι θα εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό με κάθε τρόποΉδη, προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Ρωσία και το Ισραήλ και αυτό τον οδηγεί από πλευράς γεωπολιτικής σε μία εξέχουσα και ισχυρή θέση, καθιστώντας τον ηγέτη μιας αναμφισβήτητα περιφερειακής δύναμης.” Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Η επίσκεψη Ερντογάν στην Ρωσία
Για μια ακόμη φορά οι προβλέψεις του Κινήματός μας και οι εκτιμήσεις μας για την γεωπολιτική κατάσταση ήσαν ακριβείς και όλοι γνωρίζουμε για την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ρωσία και τις συνομιλίες του με τον πρόεδρο Πούτιν. Η Τουρκία αποκαθιστά πλήρως τις σχέσεις της με την Ρωσία και έτσι ένας εν δυνάμει σύμμαχος του Έθνους μας ενάντια στην τουρκική απειλή εξουδετερώνεται! Την τουρκική απειλή, η οποία αποτελεί για τον Ελληνισμό έναν πραγματικό εφιάλτη εάν υπολογίσει κανείς τα σκληρά δημογραφικά δεδομένα.
Ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης πριν είκοσι και πλέον χρόνια στο επίμετρό του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στο βιβλίο του “Η θεωρία του Πολέμου”, έγραφε: “Γύρω στο 2020 η Τουρκία θα έχει φτάσει ή και ξεπεράσει τα 100.000.000, δηλαδή το σηµερινό εξαπλάσιο θα έχει γίνει δεκαπλάσιο, ενώ παράλληλα η Ελλάδα, έχοντας µετατραπεί εν τω µεταξύ πλήρως σε χώρα ηλικιωµένων, θα δέχεται ισχυρότατη δηµογραφική πίεση και από µίαν άλλη, όχι οπωσδήποτε φιλική πλευρά.
Η δημογραφική αυτή πίεση στην οποία αναφέρεται ο καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, έχει καταστεί πλέον κυριολεκτικά βρόγχος θανάτου για το Γένος μας! Μιλάμε για μία αναλογία πληθυσμού ένα προς δέκα, την οποία εάν εξετάσουμε από πλευράς ηλικίας του πληθυσμού φτάνει το ένα προς δεκαπέντε και ίσως το ένα προς είκοσι! Μέσα στα εκατό εκατομμύρια των Τούρκων των επόμενων χρόνων θα υπάρχουν τουλάχιστον εξήντα εκατομμύρια νέων, όταν στην Ελλάδα θα υπάρχουν μόλις τρία με τέσσερα εκατομμύρια! Οι αριθμοί είναι συντριπτικοί και τραγικοί εάν αναλογιστεί κανείς ότι το 1920, πριν από έναν αιώνα, οι Έλληνες ήταν ελάχιστα λιγότεροι από τους Τούρκους.
Από το Ματζικέρτ στους νεο-οθωμανούς του Ταγίπ Ερντογάν
Από την κρίση με το πραξικόπημα ο Ερντογάν, όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή, βγήκε πανίσχυρος και ο Ερντογάν δεν σκέφτεται καμία “ελληνοτουρκική φιλία”, όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ενταύθα εξουσιαστές, οι οποίοι τελικό σκοπό έχουν να καταστήσουν την Ελλάδα έναν γεωπολιτικό δορυφόρο, μια επαρχεία της Τουρκίας. Όσο για τα… “φιλελληνικά” αισθήματα του Ερντογάν αρκεί μια φράση του από την ομιλία του σε ένα αλαλάζον πλήθος τριών εκατομμυρίων στην Κωνσταντινούπολη, όπου μεταξύ άλλων είπε: «ο λαός αυτός με την πίστη που άνοιξε τις πύλες της Ανατολίας πριν από χίλια χρόνια στο Ματζικέρτ, κινήθηκε και στις 15 Ιουλίου».
Για όσους δεν το ξέρουν, η ήττα στο Ματζικέρτ ήταν η αρχή του τέλους της Ελληνικής Αυτοκρατορίας, η οποία οδήγησε μετά από τέσσερις αιώνες στην Άλωση της Βασιλεύουσας. Ο Ερντογάν δεν κρύβει τις προθέσεις του. Η επιστροφή των Οθωμανών είναι ένα δεδομένο, το οποίο όσοι δεν βλέπουν είτε βλάκες είναι, είτε προδότες και προσκυνημένοι.
Η Ελλάδα πρέπει να αναζητήσει συμμάχους, όμως ο Ερντογάν καθώς φαίνεται προλαβαίνει πρώτος και κλείνει κάθε οδό διαφυγής για τον Ελληνισμό. Η επίσκεψή του και οι συνομιλίες του με τον πρόεδρο Πούτιν όπως επίσημα ανακοινώθηκε συμπεριλαμβάνουν συνεργασία και συμπαραγωγή οπλικών συστημάτων, ενώ συμφωνήθηκε και η συνέχιση των έργων για την κατασκευή πυρηνικού εργοστάσιου στην Τουρκία, το οποίο θα είναι το πρώτο βήμα για να γίνει η Τουρκία πυρηνική δύναμη!
Από την άλλη πλευρά, η Τουρκία παρ’ όλο το αντιαμερικανικό κλίμα, το οποίο καλλιεργεί, δεν διακόπτει τις στενές σχέσεις της με τις ΗΠΑ και αναμένεται να επισκεφθεί την Άγκυρα ο υπουργός εξωτερικών της Ουάσιγκτον Τζον Κέρυ στις 24 Αυγούστου. Πατώντας λοιπόν σε δυο βάρκες και έχοντας στο πλευρό της και τις δύο μεγαλύτερες δυνάμεις της ανθρωπότητας, η Τουρκία καθίσταται περιφερειακή δύναμη και η Ελλάδα ένας θλιβερός γεωπολιτικός παρίας.
“Μονάχα µια ισχυρή εθνικιστική Ρωσία"
Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο πάντα επίκαιρος αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, είχε γράψει:  “Πράγµατι, ο µεγαλύτερος µελλοντικός κίνδυνος για την Τουρκία - και η µεγαλύτερη, αν όχι η µοναδική ελπίδα για την Ελλάδα - έγκειται στο ενδεχόµενο της ανάδυσης ∆υνάµεων ικανών να συναγωνισθούν την αµερικανο-τουρκική επιρροή τόσο στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία όσο και στα Βαλκάνια. Μονάχα µια ισχυρή εθνικιστική και επεκτατική Ρωσία θα µπορούσε να αποτελέσει δραστικό φραγµό των τουρκικών φιλοδοξιών στα Βαλκάνια (όπου θα αναζωπυρώνονταν οι παλαιοί ρωσικοί δεσµοί µε τη Σερβία και τη Βουλγαρία) και στην Ανατολή (όπου επίσης θα ενεργοποιούνταν ο παλαιός αντιτουρκικός άξονας Ρωσίας καί Ιράν).”
Η συλλογιστική του αυτή ανατρέπεται δυστυχώς από τις τελευταίες εξελίξεις και αφήνει την Ελλάδα κυριολεκτικά χωρίς συμμάχους. Συμμάχους αληθινούς, οι οποίοι θα διακινδύνευαν τα συμφέροντά τους προς χάριν της χώρας μας. Δυστυχώς, η Πατρίδα μας είχε τις ευκαιρίες να αναβαθμίσει τις σχέσεις της με την Ρωσία, αλλά παρέμεινε απόλυτα υποτεταγμένη στα συμφέροντα των ΗΠΑ ακόμη και στο καιρό της αριστεράς, επί των ημερών δηλαδή της διακυβερνήσεως της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ…
Τελειώνω με την ουσία των στίχων που υπάρχουν στην αρχή αυτού του κειμένου, στίχων του Εθνικού μας ποιητή, ο οποίος τονίζει ότι είναι σφαλιστές οι θύρες των ξένων όταν έχεις την ανάγκη τους. Έτσι, λοιπόν, μοιραία το Έθνος μας δεν έχει άλλο δρόμο επιβιώσεως παρά να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο οι Έλληνες θα σώσουν τους Έλληνες και κανένας άλλος! 
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή