Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η“δημοκρατία” της λογοκρισίας: Οι νταβατζήδες της ενημέρωσης συνεχίζουν την φίμωση κατά της Χρυσής Αυγής


Αυτές τις ώρες διεξάγεται στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης υπό την επίβλεψη του φιλόδοξου αρχιμιντιάρχη Νίκου Παππά το κακοστημένο σόου της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας. Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ένα δημόσιο αγαθό που έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης με την ανοχή των διαπλεκόμενων πολιτικάντηδων.

Κοινή συνισταμένη των μεγαλοεργολάβων της ενημέρωσης είναι ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής και η συνεχιζόμενη κατά παράβαση της πολυφωνίας φίμωση και ο αποκλεισμός της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Αυτοί που τώρα ξιφουλκούν για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας στο όνομα της "δημοκρατίας" και της πολυφωνίας, είναι οι ίδιοι που ακόμα και μια μέρα πριν την έναρξη της περιβόητης δημοπρασίας φίμωσαν για ακόμα μια φορά βάναυσα την Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα, χθες 29 Σεπτεμβρίου το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής προέβη σε δήλωση on camera για τον ληστρικό ΕΝΦΙΑ, δηλώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει τον εν λόγω φόρο με ισοδύναμο το κόστος της λαθρομετανάστευσης.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής άμεσα διένειμε το βίντεο της δήλωσης και το απομαγνητοφωνημένο κείμενο σε ΟΛΟΥΣ τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, τους δημοσιογράφους ηλεκτρονικών μέσων και στα κανάλια. Παράλληλα, το εν λόγω υλικό αναρτήθηκε και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Εν συνεχεία, τα στελέχη του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής επικοινώνησαν τηλεφωνικά με ΟΛΑ τα γραφεία ειδήσεων των πανελλαδικών σταθμών, επιβεβαιώνοντας την λήψη του δελτίου Τύπου και του μαγνητοσκοπημένου υλικού.
Το αποτέλεσμα: Μόνο η ΕΡΤ στο δελτίο ειδήσεων των 12:00 προέβαλλε ολόκληρη την δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής. Στα επόμενα δελτία της ημέρας έπαιξε μόνο ένα απόσπασμα της δήλωσης.
Από την άλλη, ΟΛΟΙ οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί σε ΟΛΑ τα χθεσινά τους δελτία ειδήσεων δεν προέβαλαν ούτε ένα δευτερόλεπτο από την δήλωση της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, το MEGA, o Alpha, το ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 και το Star έπαιξαν τα δελτία Τύπου όλων των αποκομμάτων του "δημοκρατικού τόξου", μέχρι και του Θεοχάρη της "Δημοκρατικής ευθύνης" (!), αλλά παρέλειψαν να προβάλλουν τις θέσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Να σημειώσουμε πως όλα τα άλλα κόμματα απέστειλαν δελτία Τύπου ώρες μετά την Χρυσή Αυγή!
Αναδημοσιεύουμε την δήλωση της Χρυσής Αυγής για τον ΕΝΦΙΑ, γιατί από την "δημοκρατική" και "πολυφωνική" ελληνική τηλεόραση δεν θα την δείτε...