Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Χρήστος Παππάς: Θα νικήσουμε γιατί έχουμε Πίστη, Ιδέες και Αρχηγό - Είμαστε πάνω απ’ όλα Έλληνες στο αίμα και στην ψυχή! ΒΙΝΤΕΟ


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κατά την ομιλία του στην βουλή σχετικά με την φοίτηση των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία αρχικά είπε ότι με το νομοσχέδιο αυτό το η μεταπολίτευση ολοκληρώνει το έργο της για την καταστροφή της Εθνικής Παιδείας.

Εν συνεχεία ο συναγωνιστής Παππάς έκανε μια ιστορική αναδρομή σχετικά με την ανθελληνική πολιτική που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και έφτασαν το εκπαιδευτικό σύστημα σε αυτή την δυσμενή κατάσταση.
Επιπλέον κατήγγειλε τόσο την ΝΔ όσο και τον Σύριζα ότι με τις πολιτικές τους διώχνουν τους νέους και τις νέες από την Ελλάδα και τους αντικαθιστούν με σταδιακά με λαθρομετανάστες.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:
Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, σήμερα και αύριο ολοκληρώνεται ο κύκλος της καταστροφικής μεταπολίτευσης σε ότι αφορά την εκπαίδευση και  την Παιδεία. Οι λεγόμενες μεταρρυθμίσεις, οι πειραματισμοί και το έγκλημα κατά της ελληνικής Παιδείας ξεκίνησε από πολύ νωρίς, από την εποχή της μεταπολίτευσης και ειδικά από το σχολικό έτος 1974-75 όταν κυβερνούσε την Ελλάδα η κυβέρνηση της ΝΔ του Κωσταντίνου Καραμανλή, του Α’. Ήταν τότε που αυτός ο ψευδοεθνάρχης νομιμοποίησε το ΚΚΕ και άνοιξε τις πύλες της εκπαίδευσης διάπλατα σε κάθε είδους αριστερό. Ποιος θα ξεχάσει τον αλήστου μνήμης υπουργό Παιδείας και μετέπειτα Πρωθυπουργό Γεώργιο Ράλλη, γιό του Πρωθυπουργού της κατοχικής κυβέρνησης Ιωάννη Ράλλη και μεγαλοστέλεχος της ψευτοδεξιάς της ΝΔ ; Ο κατηφορικός δρόμος της Παιδείας συνεχίστηκε όλα τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως για να θυμηθούμε τον Τζέφρυ Παπανδρέου, τον χασισοκαλλιεργητή της γλάστρας, τον μακαρίτη πλέον Γεράσιμο Αρσένη, ενός εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής προδοσίας των Ιμίων του Ιανουαρίου του 1996. Επίσης, να θυμίσω την υπουργεία της κ. Γιαννάκου από την ΝΔ, αυτής που ενέκρινε το εθνομηδενιστικό βιβλίο της ιστορίας της κ. Ρεπούση, γιατί επί Νέας Δημοκρατίας κυκλοφόρησε αυτό το βιβλίο που ομιλούσε για τον συνωστισμό στην Σμύρνη.
Και να φτάσουμε στις ημέρες της υπουργίας του σημερινού υπουργού, όχι εθνικής Παιδείας φυσικά, διότι το εθνικής φρόντισαν να το διαγράψουν καθότι οτιδήποτε εθνικό, οτιδήποτε ελληνικό δεν συνάδει με τις μαρξιστικές και νεοταξίτικες συγχρόνως αντιλήψεις τους, τους δημιουργεί απέχθεια και πανικό. Το σημερινό νομοσχέδιο περίτρανα αποδεικνύει ότι οι ψευδεπίγραφοι υπερασπιστές του Συντάγματος είναι καθόλα αντισυνταγματικοί. Το θεωρούν κυριολεκτικά ένα κουρελόχαρτο, δεν το εφαρμόζουν και αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι σε όλα τα ζητήματα της κοινωνικής ζωής αλλά και στο θέμα της Παιδείας.
Στο άρθρο 16 του κανόνα που έχουμε για να είμαστε ένα κράτος Δικαίου και όχι ζούγκλα και μπανανία ορίζεται στην παράγραφο 2 ότι «Η Παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και την διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες». Και γνωρίζει ο ελληνικός λαός που μας βλέπει αυτήν την στιγμή πως τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται. Σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας. Στα Δημοτικά, στα Γυμνάσια και τα Λύκεια αλλά και τα διαλυμένα από την Αριστερή προπαγάνδα και εκφυλισμένα πλέον ελληνικά Πανεπιστήμια.
Η ζημιά όπως είπα έγινε, η καταστροφή δηλαδή της Παιδείας, από πολύ νωρίς από τα χρόνια της μεταπολίτευσης και έχει τεράστιες ευθύνες η ΝΔ που υποκριτικά τώρα κλαίει πάνω στα ερείπια που δημιούργησε.
Εξάλλου σε ότι αφορά τον εκσυγχρονισμό, τον φιλοευρωπαϊσμό, το χάδι και την υποταγή στους έχοντες και κατέχοντες, δηλαδή στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες της ελληνικής πλουτοκρατίας και οι δυο σας Αριστερά και Δεξιά συναγωνίζεσθε για το ποιος θα πάρει την πρώτη θέση και τελικά το χρίσμα της εξουσίας. Κοινή σας συνιστώσα το Μνημόνιο και η υποταγή στην ξενοκρατία. Ο λόγος και τα επιχειρήματά σας είναι κοινός. Τόσο για την ελληνοποίηση χιλιάδων εισβολέων στην Πατρίδα μας που τους καλοδέχθηκε η Δεξιά από την εποχή Σαμαρά ως υπουργού Εξωτερικών και που θεωρήθηκε τιμή για τον τώρα Πρόεδρο της Δημοκρατίας η επιλογή της Πατρίδας μας ως χώρας προορισμού των παρανόμων μέχρι το δίδυμο και πάλι Σαμαρά – Δένδια που δημιούργησαν τα πρώτα hot spot για τα οποία ο νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπερηφανεύονταν πως έχουν φως, νερό, τηλέφωνο και ψύξη-θέρμανση.
Θυμίζω τις επισκέψεις του Δένδια στην Αμυγδαλέζα και τώρα έχει το θράσος και την ατιμία να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να πουλάει εκ τους ασφαλούς φτηνή αντιπολίτευση. Όσο, για να συνεχίσω , θυμίζω και την κοινή σας οικονομική πολιτική με τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους που από κοινού ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αριστερά και δεξιά και την φοβική πολιτική σας στα Εθνικά θέματα, κοινοί προσκυνητές και οι δύο του νεοοθωμανισμού και του σουλτάνου Ερντογάν.
Η ευρωπαϊκή ένωση και το ΝΑΤΟ είναι οι ιερές αγελάδες των κομμάτων σας και ο λόγος της ύπαρξής σας. Κοινές οι συνιστώσες λοιπόν όλων εσάς, των πολιτικών μας αντιπάλων που συγχρόνως αποτελείτε όχι μόνο αντίπαλοι του ελληνικού λαού αλλά και αυθάδεις διαστρεβλωτές της ελληνικής ιστορίας. Επικαλείσθε και οι δύο το απόσπασμα του πανηγυρικού του Ισοκράτη, τον οποίο διαστρεβλώνετε συνειδητά γιατί δεν θέλω να πιστεύω ότι όλοι εσείς είστε τόσο αμόρφωτοι ιδιώτες που δεν μπαίνετε στον κόπο να κάνετε έστω και μια απλή αναζήτηση κειμένου στο διαδίκτυο.
Στο πανηγυρικό του ο Ισοκράτης καλούσε τους Έλληνες σε ενότητα για να πολεμήσουν τους βαρβάρους. Το δε απόσπασμα που τεχνηέντως και καταχρηστικά χρησιμοποιούν οι διαστρεβλωτές αναφέρει πως φτάσαμε κυριολεκτικά στο σημείο να θεωρούνται Έλληνες οι μετέχοντες της αττικής Παιδείας. Είναι δε τόσο διεθνιστής ο Ισοκράτης ώστε εάν προχωρήσει κάποιος πιο κάτω από το απόσπασμα που επικαλούνται οι εντός ή εκτός εισαγωγικών αδαείς αναφέρει το περίφημο «Τους βαρβάρους ειλωτεύειν».
Τα τελευταία χρόνια της μεταπολίτευσης εως το 2012, που η Χρυσή Αυγή δεν εκπροσωπείτο στο ελληνικό κοινοβούλιο, άφοβα Αριστεροί και Δεξιοί απατεώνες γέμιζαν τσέπες και κοιλιές από τα κλεμμένα του ελληνικού λαού ρίχνοντας κι ένα κοκαλάκι μάσας τόσο στα κομματόσκυλά τους, όσο και στην εξωκυβερνητική Αριστερά. Είστε εσείς και τα κόμματά σας που καταληστέψατε τα ταμεία του κράτους και βυθίσατε ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων σε αδιανόητη και απάνθρωπη ανέχεια και φτώχεια.
Το Κίνημά μας προαναγγέλλει ότι οι κλέφτες θα πάνε φυλακή, τα κλεμμένα θα αποδοθούν στον ελληνικό λαό. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, Κίνημα πραγματικά λαϊκό αποτελούμενο από λαϊκούς αγωνιστές και όχι βολεψάκιδες δεν γύρεψε ούτε θα γυρέψει πότε μερίδιο από την πίτα της μίζας και της διαφθοράς. Γιατί άραγε, κανείς από εμάς τους χρυσαυγίτες δεν διαθέτει οικοσκευή siemens και βίλες σε νησιά όπως διαθέτουν οι πιο μπαγαπόντηδες και ρεμουλαδόροι από εσάς; Η νεολαία, η σημερινή ελληνική νεολαία, όπως και να το κάνουμε ήταν, είναι και θα είναι για πάντα το μέλλον του Έθνους.
 Η νεολαία έχει κεντρική θέση στην ιδεολογία μας. Βρίσκεται στον πυρήνα της ιδεολογίας μας. Για αυτήν την νεολαία φροντίσατε και οι δύο πολιτικές δυνάμεις και η Αριστερά και η Δεξιά, δηλαδή και η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ, να εκδιώξετε από την ελληνική γη 450 χιλιάδες Έλληνες νέους, ικανούς, πτυχιούχους, γερά μυαλά, οι οποίοι πήραν τον δρόμο για τις ευρωπαϊκές χώρες προς αναζήτηση εργασίας αφού η ανεργία στους νέους υπερβαίνει το 50%, το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη και στην θέση τους να φέρετε αλλοεθνείς, «προσφυγάκια», αλλοθρήσκους, μουσουλμάνους κάθε αίρεσης, ισλαμιστές, φορείς ασθενειών αλλά και φορείς ενός πολιτισμού όπου βιάζουν, παντρεύονται ανήλικα κορίτσια, καίνε ανθρώπους ζωντανούς, αποκεφαλίζουν, κρατούν ομήρους, συνεχίζουν την δουλεία και αντιμετωπίζουν την γυναίκα ως αντικείμενο. Αυτούς θέλετε να κάνετε Έλληνες και να μετέχουν της ελληνικής Παιδείας; Και ποιας Παιδείας θα ρωτήσω εγώ; Της Παιδείας της οποίας οι περισσότεροι εξ υμών με ύψιλον δεν μετείχατε ποτέ αλλά Αριστεροί και Δεξιοί στα νιάτα σας ήσασταν μέλη του Ρήγα Φεραίου και άλλων αριστερών γκρουπούσκουλων και γνωρίζατε απ’ έξω τον Λένιν αλλά δεν είχατε ιδέα περί Ισοκράτους;
Ρωτώ και πάλι: αυτούς θα κάνετε Έλληνες; Κυρίες και κύριοι: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Ναι αυτούς θέλετε να κάνετε, αυτούς τους λαθρομετανάστες εισβολείς, μουσουλμάνους που τους παρέχετε δωρεάν διαμέρισμα με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση με πρόσβαση σε υπηρεσίες, τους παρέχετε διαμέρισμα με εμβαδόν τουλάχιστον 60 τμ., επιπλωμένο, με φυσικό και επαρκή αερισμό, φυσικό φωτισμό, απαλλαγμένο από υγρασία, επαρκή θέρμανση και ψύξη, ζεστό νερό, πόσιμο νερό, αποχέτευση, χώρο εστίασης, συζήτησης, παιχνιδιού και μελέτης για τα παιδιά, εύκολη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Προβλέπετε δε γι΄ αυτούς πρόσληψη από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας 800 αναπληρωτών καθηγητών, οι οποίοι θα γνωρίζουν αραβικά φαρσί και άλλες γλώσσες που μιλούν οι πρόσφυγες.
 Ενώ για τους Έλληνες πέρα από την φοροκαταιγίδα και τον ΕΝΦΙΑ ο Έλληνας καλείται να πληρώνει φόρους, κρατήσεις, έκτακτες εισφορές και ΦΠΑ ο οποίος πηγαίνει κατευθείαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Να πληρώνει ο ίδιος, ο πατέρας, ο παππούς, ο γιός και ο εγγονός του. Ένας στους δύο φορολογουμένους αδυνατεί να ανταποκριθεί στις φορολογικές του υποχρεώσεις. Ένας στους τέσσερεις Έλληνες ηλικίας 20 – 24 ετών (26,1%) δεν έχει δουλειά. Κόκκινα δάνεια από 7,7% το 2009, 44,20% το 2015. Έλληνες σε κατάσταση φτώχειας 23% το 2009, 39,9% το 2015. Περισσότερες από 1200 ηλεκτρονικές εντολές κατάσχεσης τραπεζικών καταθέσεων φεύγουν κάθε ημέρα από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Δεκάδες ακίνητα οφειλετών βγαίνουν στο σφυρί. 1,4 εκατ. πολίτες της χώρας απειλούνται από την εφορία με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για μικροποσά που μόλις ξεπερνούν τα 500 ευρώ.
Τώρα που ανοίγουν τα σχολεία, έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όχι μόνο για την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά και για την έναρξη του προγράμματος εκπαίδευσης για τα παιδιά των «προσφύγων» που βρίσκονται στη χώρα. Πόσα «προσφυγόπουλα» και πάλι εντός εισαγωγικών υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα; Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί 9.000 εν δυνάμει μαθητές, αλλά το υπουργείο θα φτιάξει υποδομές για τους… διπλασίους – έως 22.000 - υπολογίζοντας προφανώς κι αυτούς που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον.
Όσον αφορά το κόστος για την υλοποίηση του όλου προγράμματος, υπολογίζεται ότι -σε πρώτη φάση- θα είναι 9,5 εκατομμύρια ευρώ- για τα «προσφυγόπουλα» λοιπόν, λεφτά υπάρχουν! Και θα κλείσω κυρίες και κύριοι, για να μαθαίνετε, με τα τόσα  επίκαιρα λόγια του Ισοκράτη που ίσως μπορεί να θεωρηθεί τους πρώτους που συνέλαβε την Πανελλήνια Ιδέα. Για αυτό ακριβώς το λόγο θεωρείται και «Πνευματικός Πατέρας του Έθνους», διατυπώνοντας πρώτος την ανάγκη διατήρησης του.
Στις ατομικές του πεποιθήσεις υπήρξε θερμός υπέρμαχος της ενότητας του Ελληνισμού. Στους λόγους του απέφευγε να είναι επικριτικός, αλλά κατέφευγε σε συμβουλές για ομόνοια και συνένωση όλων των Ελλήνων προς αντιμετώπιση των βαρβάρων. Όσον αφορά στην εξωτερική πολιτική προέτρεπε την κατάκτηση όλων των βάρβαρων λαών, ενώ για την εσωτερική προτιμούσε τη δημοκρατία από την ολιγαρχία, επαινώντας τον Περικλή και θαυμάζοντας τον Σόλωνα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την πόλη του Αθήνα, την θεωρούσε την αρχαιότερη πόλη, μεγάλη και γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Χαρακτηριστικά δήλωνε: «κατοικούμε, όχι επειδή διώξαμε άλλους κατοίκους για να την αρπάξουμε, ούτε την βρήκαμε μια έρημη πόλη και αποφασίσαμε να την κατοικήσουμε, ούτε συγκεντρωθήκαμε πολλοί λαοί και ήλθαμε να την καταλάβουμε. Αλλά, η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε η ίδια γη στην οποία γεννηθήκαμε, βρίσκεται στην κατοχή μας χωρίς καμιά διακοπή. Είμαστε εδώ αυτόχθονες». Επίσης, πίστευε πως «την πόλη αυτή, μόνο εμείς οι Έλληνες δικαιούμαστε να την ονομάζουμε και μάνα και πατρίδα».
Ο Ισοκράτης μεταλαμπάδευσε πλούτο ασύγκριτων γνώσεων στην Ελληνική Φυλή. Ωστόσο, αποδείχθηκε τρομερά διορατικός και προφητικός, όταν στον «Αρεοπαγιτικό» του λόγο μίλησε για το δημοκρατικό πολίτευμα της εποχής του, με σφοδρή κριτική: «Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία». Μεταφερόμενα τα λόγια του στο σήμερα, αποδεικνύεται πιο επίκαιρος από ποτέ. Σε μια «δημοκρατία» που ο καθένας αντιλαμβάνεται και ερμηνεύει κατά το δοκούν, και η οποία καμία σχέση δεν έχει με την έννοια της «δημοκρατίας», όπως την εννοούσαν και την εφήρμοζαν οι Αρχαίοι μας Πρόγονοι. Διαστρεβλωμένη και αλλοιωμένη έχει καταλήξει να ταυτίζεται με την ασυδοσία, την ανυπακοή και την ισοπέδωση οποιασδήποτε Αρχής και Αξίας. Έτσι, επιστρατευμένη από τους πλέον ανάξιους και ακατάλληλους κρατούντες, μετατρέπεται στο καλύτερο μέσο υποδούλωσης, ανελευθερίας και εκφυλισμού, του ανθρώπου και του πολιτισμού του.
Και προσθέτω ότι η ισοπέδωση της εθνικής Παιδείας αποτελεί το καλύτερο όχημα για να πραγματωθεί η επαπειλούμενη απόλυτη επιβολή της δικτατορίας της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης Καθηγητές βγαλμένοι από το διαποτισμένο από διεθνισμό και αριστεροθολοκουλτούρα δίδαξαν τους σημερινούς καθηγητές του εθνομηδενισμού και της λοβιτούρας με τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις ΜΚΟ. Όλους αυτούς που δεν έχουν καμία πίστη σε Θεό και Πατρίδα.
Γι΄ αυτούς ακριβώς τους λόγους η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει κάθε αντεθνικό νομοσχέδιο ως γνήσια δύναμη αντιστάσεως. Έχουμε ξαναπεί ότι ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου, αλλά και ο ελληνικός εθνικισμός στηρίζεται στην ελληνική νιότη. Την ελληνικότητα, την επαναστατικότητα, το μαχητικό πνεύμα της αντίστασης του Έλληνα νέου, του Έλληνα εθνικιστή δεν μπορείτε να την κάμψετε με κατάπτυστα νομοσχέδια, όταν δεν την κάμψατε εδώ και 4 χρόνια με διωγμούς, με σκευωρίες, με διώξεις, με φυλακίσεις, με δολοφονίες.
"Η Ελλάς προώρισθαι να ζήση και θα ζήση", πέρα από τις βρώμικες εξουσίες σας και τις ανίερες συμφωνίες σας. Η δύναμη του ελληνισμού, η δύναμη της νεολαίας θα νικήσει και η Χρυσή Αυγή είναι ο εγγυητής και ο φρουρός  αυτού του ελληνικού μέλλοντος. Ήρθαμε να αγωνιστούμε και να νικήσουμε. Θα νικήσουμε γιατί έχουμε Πίστη, έχουμε ιδέες, έχουμε Αρχηγό και είμαστε πάνω απ’ όλα Έλληνες στο αίμα και στην ψυχή.