Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Η Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την Μάχη της Μενίνας Θεσπρωτίας - Φωτορεπορτάζ


Την Κυριακή 21 Αυγούστου Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες από ολόκληρη την Ήπειρο, πιστοί στα Εθνικά τους ιδεώδη, έδωσαν δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της μάχης της Μενίνας Θεσπρωτίας, με σκοπό να αποτίσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στα ιερά χώματά που είναι ποτισμένα με το αίμα των προγόνων μας .

Μετά την θεία λειτουργία ακολούθησε μνημόσυνο για τους πεσόντες ήρωες, οι οποίοι προτίμησαν τον ένδοξο θάνατο. Στη συνέχεια έλαβε χώρα προσκλητήριο νεκρών, κατάθεση στεφάνων και η τελετή έκλεισε με την απαγγελία του Εθνικού μας Ύμνου. 
Η Μάχη της Μενίνας ήταν η σημαντικότερη μάχη που έδωσε η αντιστασιακή οργάνωση EOEA (Εθνική Ομάδα Ελλήνων Ανταρτών) και ΕΔΕΣ με τους γερμανούς κατακτητές. Η μάχη θεωρείται ότι διατάχτηκε από αξιωματικούς της οργάνωσης κατόπιν εντολής του Βρετανού συνταγματάρχη Τόρρανς (Torrance). Η μάχη κράτησε ολόκληρη την ημέρα όταν και οι άντρες του Βασίλειου Καμάρα κατάφεραν να εισέλθουν στο χωριό της Μενίνας, με αποτέλεσμα οι gερμανοί στρατιώτες να παραδοθούν. Ανάμεσα στα θύματα οι μουσουλμάνοι τσάμηδες είχαν 86 νεκρούς και 7 αιχμαλώτους.
Είναι τραγικό και υποκριτικό άνθρωποι που στο βωμό του χρήματος και της πολυπολιτισμικότητας παραδίδουν την πατρίδα μας μέσω του ΝΑΤΟ στους τούρκους διχοτομώντας de facto το Αιγαίο, να παραχωρούν Εθνική κυριαρχία πνίγοντας την πατρίδα μας με ορδές λαθρομεταναστών, να έρχονται χωρίς αιδώ και αφού συναγελαστούν με τους ντόπιους πολιτικάντηδες να παριστάνουν τα τιμώμενα πρόσωπα και για το θεαθήναι καταθέτουν στέφανα και τιμούν τους ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας .


Εμείς οι Εθνικιστές Πατριώτες, προσηλωμένοι στα ιδεώδη του Εθνικισμού, υπό την σκέπη της γαλανόλευκης, θα βροντοφωνάξουμε για ακόμη μία φορά «Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!».