Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ «κάνει πλάτες» σε αμερικανικά «κοράκια» για το πλιάτσικο με τα κόκκινα δάνεια


Ο ΣΥΡΙΖΑ «κάνει πλάτες» σε αμερικανικά «κοράκια» για το πλιάτσικο με τα κόκκινα δάνεια
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας παρίσταναν, ως αντιπολίτευση τότε, τους αντιμνημονιακούς, υπήρχε μια περίοδος κατά την οποία ο αρχηγός του επισκεπτόμενος τις ΗΠΑ είχε μιλήσει στο αμερικανικό «think tank» BROOKINGS.

Το συγκεκριμένο ίδρυμα φιλοξενούσε τον Τσίπρα και την λοιπή κουστωδία του με πόρους από το επενδυτικό Fund KKR. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τώρα που ο «αντιμνημονιακός» ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην εξουσία, και έχει μετατραπεί στον πλέον εθελόδουλο μνημονιακό υπηρέτη των διεθνών τοκογλύφων, έχει έρθει η ώρα της (πολλαπλής) ανταπόδοσης αυτών των εξυπηρετήσεων.
Το επενδυτικό Fund KKR είναι έτοιμο να αγοράσει όλα τα «κόκκινα δάνεια» της ALPHA BANK και της EUROBANK, με τις ευλογίες και την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η διεθνιστική αριστερά, ξεπερνώντας σε εθελόδουλη υποτέλεια κάθε προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση, ξεπουλά κάθε περιουσιακό στοιχείο της Χώρας στα ξένα κερδοσκοπικά «κοράκια».
Τόσο τα σπίτια όσο και άλλα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων που βρίσκονται στην λίστα των «κόκκινων δανείων» αποτελούν πλέον έρμαιο στις ορέξεις ξένων, οι οποίοι δείχνουν ότι η εναλλαγή στην εξουσία των διαφόρων πολιτικών σχημάτων του «συνταγματικού τόξου» δεν αλλάζει τίποτα στη συνέχιση της εξυπηρέτησης των οικονομικών τους συμφερόντων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ