Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ρέθυμνο: Άγριο ξύλο στα αριστερά τάγματα εφόδου από αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες - ΒΙΝΤΕΟ


Το ξύλο της χρονιάς τους από αγανακτισμένους Κρητικούς με "κατσούνες" έφαγαν οι κρανοφόροι των ταγμάτων εφόδου του Σύριζα στο Ρέθυμνο.
Μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για τα κέντρα λαθρομεταναστών, η κυβέρνηση αμόλησε στους δρόμους τα παρακρατικά κοπρόσκυλα με τα ρόπαλα και τα μαυροκόκκινα κουρελόπανα. Δυστυχώς για τις συμμορίες του Σύριζα, οι Κρητικοί πατριώτες δεν μάσησαν με την τρομοκρατία τους και ξυλοφόρτωσαν άμεσα τους εγκληματίες της άκρας αριστεράς.

Σοκ και δέος επικράτησε στο indymedia με τους "αλληλέγγυους" να καλούν τρομοκρατημένοι τα συντρόφια τους να τους συνδράμουν για να γλιτώσουν από τους αγανακτισμένους Κρητικούς. Διαβάστε και κλάψτε από τα γέλια: 
"ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΩΡΑ - από @@@  28/09/2016 12:31 μμ. - Θεματικές:  Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός: Γίνονται συμπλοκές με φασίστες στην πλατεία Δημαρχείου στο Ρέθυμνο. Καλείται κόσμος άμεσα" - 
"Ρέθυμνο: Επίθεση μπάτσων και νεοναζί εναντίων αντιφασιστών: Σήμερα το πρωί είχε καλεσθεί αντιφασιστική συγκέντρωση στο δημαρχείο καθώς θα συζητούνταν στο δημοτικό συμβούλιο για την εγκατάσταση προσφύγων στην πόλη. Θεωρητικά οι νεοναζί της χα είχαν καλέσει συγκέντρωση στις 13:30.
Στις 12 το μεσημέρι που ήταν η αντιφασιστική συγκέντρωση είχαν συγκεντρωθεί περίπου 30 αντιφασιστές αλλά τους περίμεναν στην αυλή του δημαρχείου 20 φασίστες μαζί με κρυμμένα ματ που ήταν μέσα στο δημαρχείο. Σύντομα υπήρχαν αντεγκλήσεις και συμπλοκή. Η αντιφασιστική αναγκάστηκε να υποχωρήσει κάτω από την πιεση των ματ και τις φυσουνιές που έπεφταν μπροστά ακριβώς από το 2ο δημοτικό σχολείο"
Η τρομοκρατία της ξεπουλημένης, ανθελληνικής συγκυβέρνησης και των ταγμάτων εφόδου της άκρας αριστεράς δεν θα περάσει. Περαστικά στα συντρόφια και άλλη φορά μόνο μαζί με ΜΑΤ οι κινητοποιήσεις υπέρ των λαθρομεταναστών.
Φωτογραφίες από τοπικά μέσα