Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ηλίας Παναγιώταρος: Εσχάτη προδοσία εις βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού! ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια αναφορικά με το νομοσχέδιο της ανθελληνικής κυβέρνησης για το ξεπούλημα του Ελληνικού.
Ο Συναγωνιστής τόνισε πως πρόκειται για μια εσχάτη προδοσία εις βάρος της δημόσιας περιουσίας και το γεγονός πως Σύριζα και Ανέλ ξεφτιλίστηκαν με την κυβίστησή τους, δεν δικαιώνει την Νέα Δημοκρατία, αλλά την Χρυσή Αυγή που αποκαλύπτει πως όλο το "συνταγματικό τόξο" έχει το ίδιο αφεντικό.

Με ένα σκανδαλώδες νομοσχέδιο το Ελληνικό χαρίζεται σε εταιρεία του Ομίλου Λάτση. Ο περιβόητος κ. Λάτσης εμπλέκεται σε πλείστες περιπτώσεις εξαγοράς δημοσίων ακινήτων σε εξευτελιστικές τιμές.
Επεσήμανε ακόμη ότι το τίμημα της πώλησης του φιλέτου του Ελληνικού είναι σκανδαλώδες, καθώς χαρίζεται με 150 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο! Είναι χαρακτηριστικό ότι με αποτίμηση του 2013 η κατώτερη τιμή του Ελληνικού ορίζεται στα 1,239 δισ. ευρώ. Επιπλέον, το ΤΕΕ επί Σπίρτζη είχε κοστολογήσει το Ελληνικό στα 2,5 δισ. ευρώ.
Όλα τα δωρίζει σκανδαλωδώς η μνημονιακή συγκυβέρνηση στον κ. Λάτση, η οποία ξέρει να τιμά την υπογραφή της μόνο προς τους κεφαλαιοκράτες και τους διεθνείς τοκογλύφους.