Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

«Ουρά» των ανθελλήνων του Σύριζα: Σύσσωμη η ψευτοδεξιά από Καμμένο μέχρι Μητσοτάκη κατά των αντιστεκόμενων Ελλήνων του Ωραιοκάστρου


«Ουρά» των ανθελλήνων του Σύριζα: Σύσσωμη η ψευτοδεξιά από Καμμένο μέχρι Μητσοτάκη κατά των αντιστεκόμενων Ελλήνων του Ωραιοκάστρου
Σύσσωμο, πλέον, το «συνταγματικό τόξο» τίθεται εναντίον των Ελλήνων γονέων που αγωνιούν για τα παιδιά τους και συντάσσονται στο πλευρό των ανθελλήνων και υπαλλήλων του Σόρος, συριζαίων.
Διαβάστε το σχόλιο του etnikismos.net για την στάση της Νέας Δημοκρατίας:
Γράφει ο Αντίοχος

Μόλις «έσκασε» το θέμα του Ωραιοκάστρου, τα κουτοπόνηρα ψοφόσκυλα της μασονοδεξιάς νουδούλας σιώπησαν επιμελώς, για να πατάνε σε δύο βάρκες ταυτοχρόνως. Από τη μία, να λένε –αυστηρώς κατ’ ιδίαν και… στ’ αυτί- οι πονηροί πολιτευτές της στους κατοίκους του Ωραιοκάστρου «είμαστε μαζί σας» κι από την άλλη, να μην… εκτεθούν κιόλας στα μεγάλα αφεντικά, ως… ρατσιστές – έστω και… ολίγον.
Ωστόσο, οι συριζομούρηδες τους πήρανε χαμπάρι κι εξέδωσαν μια ανακοίνωση, στην οποία εξέφραζαν την απορία τους για την σιωπή της νουδούλας. Ε, δεν πέρασε λίγη ώρα και οι ψευτοδεξιοί γλείφτες της αριστεράς εξέδωσαν… αντιρατσιστική ανακοίνωση, στην οποία καλούν τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου (και του κάθε «Ωραιοκάστρου, ανά την Ελλάδα…) να… φιλοξενήσουν τα «προσφυγάκια» και να δεχθούν τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία. Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση των «Μπουμπούκων» – την οποία κρατήστε την και τρίψτε τη στη μάπα των «ακροδεξιών» κομματαρχών που σας… ψιθυρίζουν ότι η νουδούλα θα ακολουθήσει διαφορετική πολιτική από τους Τσιπροκαμμένους, στο ζήτημα των λαθρομεταναστών:
«Κατανοούμε την ανησυχία των τοπικών κοινωνιών. Οφείλουν, όμως, να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της κατάστασης, σύμφωνα με την παράδοση φιλοξενίας και κατανόησης που διαχρονικά είναι σύμφυτη με τον ελληνικό πολιτισμό». Φτου σας ξεφτίλες!
Ωστόσο, η ψευτοδεξιά είναι μία και αδιαίρετη, ασχέτως αν το παράρτημά της είναι κυβερνητικός εταίρος και τα «κεντρικά» παριστάνουν την «αντιπολίτευση».
Έτσι κι ο Πάνος Καμμένος έλαβε θέση για το ζήτημα, λέγοντας:
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει γονιός ο οποίος μπορεί να πει ότι αυτά τα παιδάκια είναι μολυσμένα και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα δικά μας. Είναι απαράδεκτο, είναι καταδικαστέο από όλους μας. Εάν έγιναν τέτοιες δηλώσεις είναι θλιβερές και πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει γονιός ο οποίος έκανε τέτοιες δηλώσεις. Με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή, οι πολίτες, οι Έλληνες, στο σύνολό τους, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, δείξαμε ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο κι αυτό το εισπράττουμε. Σε μια δύσκολη στιγμή αυτός ο λαός τους αγκάλιασε τους πρόσφυγες»
Εμείς απλώς να θυμίσουμε στον ελικοπτεράτο υπουργός ότι αυτή τη στιγμή ουκ ολίγα περιστατικά φυματίωσης και ελονοσίας φιλοξενούνται στα νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας. Μάλιστα και στον τομέα ευθύνης του, τις Ένοπλες Δυνάμεις, υπάρχουν στρατιωτικοί που έχουν νοσήσει στα "Hot Spot".