Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Λύσσαξαν οι “δημοκρατικοί” δημοσιογράφοι του Σύριζα με την κάλυψη της εκδήλωσης των Θερμοπυλών από την ΕΡΤ


Λύσσαξαν οι “δημοκρατικοί” δημοσιογράφοι του Σύριζα με την κάλυψη της εκδήλωσης των Θερμοπυλών από την ΕΡΤ
Το Συνταγματικό δικαίωμα της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα να τυγχάνει προβολής των πολιτικών δραστηριοτήτων και των ομιλιών του Γενικού Γραμματέα, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από την δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως ενοχλεί πολύ τους "δημοκρατικούς" δημοσιογράφους του Σύριζα.
Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Θερμοπυλών, στην οποία μίλησε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Η ΕΡΤ όπως είναι υποχρεωμένη σύμφωνα με τον νόμο - καθώς η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα όσο και να ενοχλεί κάποιους - κάλυψε και μετέδωσε την επόμενη μέρα το πρωί την ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.
Να σημειωθεί πως η μετάδοση της εκδήλωσης δεν ήταν ζωντανή, αλλά μαγνητοσκοπημένη, καθώς το Σάββατο το απόγευμα η ΕΡΤ έδειξε ζωντανά από την Πάτρα την ομιλία της Φώφης Γεννηματά για τα 42 χρόνια του κλεφτοπασόκ! Της Φώφης Γεννηματά που είναι πρόεδρος του 4ου κόμματος στην Ελλάδα...
Αυτή λοιπόν η ελάχιστη συνταγματική υποχρέωση της ΕΡΤ "έβγαλε από τα ρούχα του" τον δημοσιογράφο της "Αυγής", Πέτρο Κατσάκο ο οποίος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: "Φάουλ και πάλι φάουλ η τηλεοπτική αναμετάδοση της ναζιστοσύναξης στις Θερμοπύλες από την ΕΡΤ. Και μην ακούσω τίποτα κουλά για υποχρέωση της Δημόσιας Τηλεόρασης να καλύπτει τις εκδηλώσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων, γιατί με την ίδια λογική η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να έχει εκλέξει και αντιπρόεδρο στη Βουλή. Εντάξει;
ΥΓ. Οι παρατηρήσεις και το κράξιμο στην ΕΡΤ για την αναμετάδοση της ναζιστοσύναξης επιτρέπεται σε όλους εκτός από αυτούς που κατά καιρούς φιλοξένησαν τον φυρερίσκο και τους γκεσταπίτες του στα κανάλια και στις..  εφημερίδες τους. Εντάξει και μ' αυτό;".
Με τελευταία ανάρτησή του επισήμανε: "Άντε και η ΕΡΤ έχει τα δικά της και μεταδίδει τους ναζί στις Θερμοπύλες. Το Star γιατί τους έδειξε;"
Να μας... συγχωρείτε κύριε Κατσάκο που δεν πήραμε την άδειά σας για να τιμήσουμε τους 300 Λακεδαιμόνιους και τους 700 Θεσπιείς και για το γεγονός ότι η Δημόσια Τηλεόραση, την οποία πληρώνουν όλοι οι Έλληνες καλύπτει έστω και σε μαγνητοσκόπηση τις δραστηριότητες του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα.
Επίσης, να σας... συγχαρούμε για την "δημοκρατική" σας παρατήρηση ότι τη Βουλή των Ελλήνων παρανόμως στερεί την θέση του αντιπροέδρου από την Χρυσή Αυγή.
Τέλος, αναφορικά με το δελτίο ειδήσεων του Star που έκανε το "ατόπημα" να βγάλει ρεπορτάζ από μια συγκέντρωση χιλιάδων Εθνικιστών από τις Θερμοπύλες, πέρα από την παρατήρησή σας για το "φάουλ" των συναδέλφων σας, αναμένουμε και να πρωτοστατήσετε στην εξεύρεση εργασίας γι΄ αυτούς, τώρα που η "δημοκρατική" κυβέρνηση του Σύριζα τους έριξε στην ανεργία!