Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών!
«Η ΔΕΘ θα μπορούσε να λέγεται και Διεθνής Έκθεση ψευδολογίας. Εδώ, όπως ξέρετε μέσα από αυτήν εδώ την Έκθεση σκίστηκε το μνημόνιο, βγήκαμε από το μνημόνιο μέσα σε 2 χρόνια με τον Αντώνη Σαμαρά, εδώ δόθηκε ο 13ος μισθός επίσης, εδώ έγινε η μεγάλη κοινωνική πολιτική, εδώ έχουν λεχθεί τερατολογίες άνευ προηγουμένου, και εγώ δεν διατίθεμαι να συμμετέχω σε αυτόν τον χορό της ψευδολογίας, αλλά να σας πω αλήθειες.»

Στο πλευρό των Ελλήνων που αντιστέκονται ενάντια στη λαθρομετανάστευση
«Καταρχάς όμως θα ήθελα, επειδή θέμα των ημερών είναι μία απόφαση ενός συλλόγου κηδεμόνων μίας περιοχής της Θεσσαλονίκης, να πω ότι πρώτη φορά είδα όλους ενωμένους στον χώρο των ΜΜΕ απ΄ όλα τα Μέσα, απ΄ όλα τα κόμματα, να ρίχνουν το ανάθεμα, να ρίχνουν την κατάρα, να μιλάνε για ποινικοποίηση του λόγου των ανθρώπων αυτών, και να μιλούν ακόμη και για διώξεις ποινικές οι οποίες θα ακολουθήσουν.
Εμείς σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο που είναι ένα κυνήγι μαγισσών, και θα πούμε ότι συμπαριστάμεθα ολόθερμα σε όλους τους Έλληνες πολίτες που με νόμιμο τρόπο αντιδρούν αυτή τη στιγμή στην μετατροπή της Χώρας μας σ΄ ένα τεράστιο "Hot Spot".
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Μόλις χθες έγιναν συμπλοκές στη νήσο Χίο. Πριν λίγες ημέρες έγινε διαδήλωση στην πόλη της Μυτιλήνης. Εγκλήματα γίνονται μέσα στα hot spot. Αρρώστιες, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από τον ελληνικό πληθυσμό, όπως η φυματίωση, η Ηπατίτιδα Α και άλλες ασθένειες, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Και αυτοί διαβεβαιούν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, από την ανεξέλεγκτη είσοδο στην Χώρα μας ενός εκατομμυρίου και πλέον λαθρομεταναστών και προσφύγων.
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο και κανείς δεν μπορεί να παίζει με την δημόσια υγεία και προπαντός με την υγεία μικρών παιδιών. Οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να αμυνθούν και θα αμυνθούν
Οικονομία: Επί δεκαετίες φάγανε πολλοί, πολλά
«Ερχόμενοι στα οικονομικά, είναι γεγονός ότι η σημερινή κατάσταση δεν επήλθε στον Ελληνικό Λαό από τη μια στιγμή στην άλλη. Υπάρχει ένας συγκροτημένος και καλά οργανωμένος οικονομικός πόλεμος διεθνών οικονομικών εγκληματιών κατά του Έθνους των Ελλήνων και κρατά πολλά χρόνια. Η αρχή έγινε με την μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου για την οποία δεν πλήρωσε κανείς, ούτε πολιτικά ούτε ποινικά. Χαθήκανε 143 δισ. ευρώ, τα οποία έφυγαν στο εξωτερικό. Μετά είχαμε την ένταξη της Ελλάδος στη ζώνη του ευρώ, σ΄ ένα σκληρό νόμισμα, χωρίς η Πατρίδα μας να έχει την οικονομική υποδομή να αντέξει αυτή την ένταξη, και αυτή έγινε όπως όλοι γνωρίζουμε με πλαστά στοιχεία, μέσω της Goldman Sachs, πληρώνοντας ο Ελληνικός Λαός ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 δισ. ευρώ.
Κι ερχόμαστε στα πλέον πρόσφατα, στην ΕΛΣΤΑΤ, στο πρώτο Μνημόνιο στο οποίο οδήγησε την Χώρα μας ο Γεώργιος Παπανδρέου, όπου ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ο Γεωργίου έδωσε πλαστά στοιχεία σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία κινεί τις διαδικασίες. Κι έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί στο σημείο αυτό ότι ο Γεωργίου δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο. Δεν ήρθε από κάποιον ιδιωτικό τομέα της Οικονομίας τυχαίο… Ήταν επί δεκαετίες στο ΔΝΤ. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα, δίνει συνέντευξη πριν λίγες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ στον Παπαχελά, όπου μιλώντας γι΄ αυτό το πράγμα, για το έλλειμμα του 2009΄, το πλαστό, το οποίο οδήγησε σ΄ όλη αυτή την κατάσταση, ανέφερε χαρακτηριστικά, τα λόγια του έχουν ως εξής: «Πολύ μεγαλύτερη σημασία σήμερα για τους πολίτες που μας ακούνε, για τον συνταξιούχο που βλέπει την σύνταξή του να κόβεται, για τον εργαζόμενο του οποίου η επιχείρηση κλείνει επειδή το κράτος δεν έχει να τον εξοφλήσει, δεν έχει τι έγινε το 2009, εάν το έλλειμμα ήταν 13% ή 15%, αλλά το πώς θα βγούμε από το Μνημόνιο».
Είστε σοβαρός κ. Μητσοτάκη; Από αυτό το έλλειμμα μπήκαμε στο Μνημόνιο. Και μας λέτε ότι δεν έχει καμία σημασία τι έγινε το 2009; Αλλά τι να πούμε για τον Μητσοτάκη, αφού και ο Τσίπρας, ο οποίος θα έσκιζε τα μνημόνια, δέχεται και αυτός ως αληθή τα στοιχεία τα πλαστά, σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη, της ΕΛΣΤΑΤ και προχωρεί τη διαπραγμάτευση.
Το χρέος είναι υπέρογκο, μεγαλύτερο των 320 δισ. ευρώ, με το οποίο δεν είναι δυνατό να αναπτυχθεί οικονομικά η Χώρα. Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας που έχει γονατίσει να σηκωθεί. Και πέρα από το γεγονός ότι αυτό το δάνειο είναι επαχθές και είναι θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι θα πρέπει να το καταγγείλουμε με κάθε τρόπο και έχουμε και ένα δημοσίευμα του Spiegel, το οποίο ανεβάζει το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις στο ποσό των 290 δις περίπου ευρώ. Και ερωτούμε: Γιατί η Ελλάδα του Σαμαρά, η Ελλάδα του Τσίπρα σήμερα δεν ζητούν, δεν κάνουν άμεσα απαιτητό το χρέος αυτό της Γερμανίας προς την Ελλάδα;
Μια χώρα είναι πλούσια μόνο όταν έχει πρωτογενή παραγωγή, αν έχει αγροτική παραγωγή, αν έχει βιομηχανία. Κατάντησαν όμως την Ελλάδα ένα νεκροταφείο εργοστασίων, βιοτεχνιών, χέρσα χωράφια, παντού όλα έρημα. Αυτά πρέπει να αλλάξουν. Αλλά για ν΄ αλλάξουν, δεν χρειάζονται οι «yes man» που μας κυβερνούν με τα μνημόνια, αλλά μια εθνική διακυβέρνηση.»
Οι Ιδέες δεν πωλούνται!
«Δεν εκποιούμε τίποτε, δεν παραχωρούμε ούτε χιλιοστό από αυτά που πιστεύουμε και σε καμία περίπτωση για ένα κόκαλο της εξουσίας δεν πρόκειται να αλλάξουμε. Θα μείνουμε αυτοί που είμαστε. Ρωτήθηκα τι θα πρέπει να κάνουμε ώστε να είμαστε στην εξουσία, να μην είμαστε ένα κόμμα της αντιπολιτεύσεως, το οποίο είναι τρίτο. Θα σας πω κάτι πολύ απλό. Ο ΣΥΡΙΖΑ, επί 40 χρόνια ήταν στο 4% και μια χρονιά μάλιστα, ως Συνασπισμός τότε, δεν είχε μπει καν στη Βουλή. Εγώ σας διαβεβαιώ ότι δεν θα είμαστε επί 40 χρόνια στο 10%. Ότι πολύ συντομότερα θα είμαστε πολύ παραπάνω.»
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή