Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Star Κεντρικής Ελλάδας για τις τρέχουσες εξελίξεις - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μετά την τελετή Μνήμης Θερμοπυλών, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας, όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου είπε πως υπήρχε ένα απαράδεκτο καθεστώς και περιμένουμε τώρα να δούμε εάν θα τηρηθεί η δεοντολογία και το Σύνταγμα από τους νέους καναλάρχες του Σύριζα.
Για τις εξαγγελίες του Τσίπρα για το 2016 δήλωσε πως αυτά τα ακούμε εδώ και έξι χρόνια, σημειώνοντας ότι δεν έχει σημασία ο πρωθυπουργός αλλά οι πολιτικές των Μνημονίων, με τις οποίες η Ελλάδα δεν βλέπει προκοπή.
Εν συνεχεία ανέλυσε το ύποπτο παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σύμφωνα με τα οποία εισήρθε η χώρα στο ΔΝΤ, καταγγέλλοντας τον Σύριζα και την ΝΔ που ακολουθούν μια αδιέξοδη πολιτική που εξοντώνει τον Ελληνικό Λαό. Η Χρυσή Αυγή είναι στην ουσία αξιωματική αντιπολίτευση, αφού η ΝΔ υπερψηφίζει μέσα στην βουλή τα περισσότερα νομοσχέδια του Σύριζα, ανέφερε μεταξύ άλλων.
Σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας πρέπει να αναλάβουν την φύλαξη των συνόρων και να εφαρμόσουν τον νόμο στους παράνομα εισερχόμενους.
Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την πρόσφατη σύλληψη τεσσάρων τούρκων που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην χώρα, κάτι που δεν συμβαίνει για τους λαθρομετανάστες λόγω ενός διοικητικού νόμου που ψήφισε η ΝΔ μαζί με το Πασόκ το 2014, τονίζοντας παράλληλα πως η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας από την τελετή Μνήμης Θερμοπυλών