Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Δημοσκόπηση «μαϊμού» στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ»: Άλλαξαν το ερώτημα γιατί στεναχωριόταν ο Ψαρράς με την άνοδο της Χρυσής Αυγής!


Δημοσκόπηση «μαϊμού» στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ»: Άλλαξαν το ερώτημα γιατί στεναχωριόταν ο Ψαρράς με την άνοδο της Χρυσής Αυγής!
Πενία τέχνας κατεργάζεται λέει ο θυμόσοφος Λαός μας εννοώντας ότι οι δυσκολίες και η ανεπάρκεια των μέσων οδηγεί μοιραία στην ευρηματικότητα και τις καινοτόμες λύσεις. Αυτό μας αποδεικνύει και η δημοσκόπηση της Pro Rata για την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Απελπισμένος ο Ψαρράς και η παρέα του αναζητούσαν τρόπο για να μην είναι η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Και επειδή κάτι τέτοιο είναι αδύνατον αποφάσισαν να... αλλάξουν το δημοσκοπικό ερώτημα, προκειμένου να δώσουν αβάντα σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα.
Έτσι δημιουργήθηκε ένας τραγέλαφος, το οποίο ονομάζουν δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα, αντί να ρωτάνε τον κόσμο τι θα ψηφίσει, ρωτάνε ποιο κόμμα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να λάβει την ψήφο τους, επιτρέποντας έτσι διπλές ή και τριπλές απαντήσεις, που... ανταμείβονται ανάλογα.
Έτσι ακόμα και κόμματα που είναι πλήρως απόντα από την κοινωνία και στις υπόλοιπες δημοσκοπήσεις εμφανίζονται στο 1%, έχοντας παράλληλα και τάσεις διάλυσης, αφού οι βουλευτές τους ήδη απορροφόνται από την ΝΔ ή τον Σύριζα, σε αυτή την «δημοσκόπηση» της Pro Rata εμφανίζονται στο 9%!
Γελάει που γελάει ήδη ο κόσμος με εσάς, στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», ας κάνετε την δημοσκόπηση ακόμα πιο... ευρηματικά. Ρωτήστε μόνο τους συνεργάτες της εφημερίδας σας. Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά:
ΝΔ: 15%, Σύριζα 30%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 25%, ΜΕΡΚΕΛ 100%!
Είστε έτσι κι αλλιώς περίγελος, τουλάχιστον ας το απολαύσετε!