Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Μάχη μεταξύ κομμουνιστών για τα... αποκλειστικά δικαιώματα στον καπετάν-Γιώτη


Ένα ένθετο της φυλλάδας των Ιών για τον αλήστου μνήμης καπετάν - Γιώτη (Χαρίλαο Φλωράκη), ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει… ενδοκομμουνιστικός πόλεμος, μεταξύ των κομμουνιστών της φυλλάδας και των κομμουνιστών του ΚΚΕ.

Την πρώτη τουφεκιά την έριξε το… τιμημένο κουκουέ, με σχόλιο στον διαδικτυακό του βόθρο το… τιμημένο:
«Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι». Η φράση ισχύει απόλυτα και για τους κουκουεδολόγους, ξεσκολισμένους και επίδοξους.
Επιβεβαιώνεται και από το έντυπο της ειδικής έκδοσης που κυκλοφορεί με τη σημερινή «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου για μια ακόμα φορά, με τη μέθοδο τού «βλογάμε τους πεθαμένους για να θάψουμε τους ζωντανούς», εμφανίζεται – μέσα από ένα ανακάτεμα ντοκουμέντων, γεγονότων, προσωπικών αφηγήσεων και εντυπώσεων – μια καρικατούρα του Χαρίλαου Φλωράκη. Ανάλογες προσπάθειες, άλλωστε, έχουν κάνει και με άλλα στελέχη του Κόμματος, ακόμα και ηρωικές μορφές του, όπως ο Άρης, ο Ζαχαριάδης, ο Πλουμπίδης, ο Μπελογιάννης…». Μάλιστα, στο τέλος του σχολίου, οι Περισσόμαγκες συνιστούν… ξυδάκι στους Ιούς.
Οι της φυλλάδας των Ιών απάντησαν στο ΚΚΕ μέσω… facebook, χαρακτηρίζοντας… π..τάνες τους κουκουέδες:
«Προκύπτει όμως ένα ερώτημα: Που βρήκε το ΚΚΕ το ένθετο για το Χαρίλαο από τη στιγμή που αυτό δεν υπήρχε στην αγορά; Κι αφού το βρήκε με… πλάγιο τρόπο γιατί τόση πρεμούρα να μας απαντήσει; Γιατί αυτοκαρφώθηκαν ότι χρησιμοποιούν αθέμιτες μεθόδους; Ή μήπως εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός; Θέλει η π…να να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει».
Πλακωθείτε σύντροφοι, πλακωθείτε! Και βγάλτε στη φόρα ο ένας τα άπλυτα του άλλου, να δούμε ποιος έχει τα περισσότερα!