Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τώρα θυμήθηκε το όνομα της Μακεδονίας ο Λεβέντης - Άλλα έλεγε στο παρελθόν...


Τώρα θυμήθηκε το όνομα της Μακεδονίας ο Λεβέντης - Άλλα έλεγε στο παρελθόν...
Έχοντας χάσει πραγματικά τον λογαριασμό με τις κατά καιρούς αντιφάσεις και κωλοτούμπες στα λεγόμενά του, ο κοινοβουλευτικός (πλέον) διασκεδαστής Βασίλης Λεβέντης (που αρέσκεται ναρκισσιστικά να τον αποκαλούν «Κύριε Πρόεδρε»), κάνοντας δηλώσεις στην Θεσσαλονίκη για το ζήτημα του σφετερισμού του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ από τους σκοπιανούς, φρόντισε για πολλοστή φορά να εκτεθεί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας μετά το πέρας της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι οι μέχρι τώρα πολιτικές ηγεσίες έχουν δεχθεί τα Σκόπια να ονομάζονται «Μακεδονία», ενώ πρόσθεσε πως έργο της Ένωσης Κεντρώων είναι να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Πώς; Μα λέγοντας χαρακτηριστικά «Προτείνω οικουμενική κυβέρνηση, γιατί μόνοι τους  δεν μπορούν», ενώ στην συνέχεια είπε ότι δεν συμφωνεί με την χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια, λέγοντας ότι «κανένας δεν ρώτησε τον Ελληνικό λαό».
Καταρχάς, ο παντελώς άσχετος πολιτικά και απόλυτα αποτυχημένος στις προβλέψεις του φραπεδολόγος γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη, η οποία ΑΝΕΚΑΘΕΝ αρνούνταν τον οποιοδήποτε συμβιβασμό για την Μακεδονία ΜΑΣ ήταν, είναι και θα παραμείνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ο ίδιος, προ μίας δεκαετίας περίπου κινούνταν στο ίδιο μήκος κύματος με τους υπόλοιπους του «συνταγματικού τόξου» , όταν έκανε τους ατελείωτους και φαιδρούς μεταμεσονύχτιους μονολόγους του στην τηλεόραση, προτείνοντας σύνθετη ονομασία.
Τώρα είναι εμφανές ότι προσπαθεί να επενδύσει ψηφοθηρικά στην οργή των Μακεδόνων για το ξεπούλημα της Ιερού Ονόματος της Μακεδονίας τους από τους πολιτικάντηδες, αλλά δυστυχώς γι΄αυτόν το κόλπο δεν θα πιάσει.
Και μόνο το γεγονός ότι ανακάτεψε την «άρνησή» του για την χρήση του ονόματος Μακεδονία με τον διακαή του πόθο για οικουμενική κυβέρνηση δείχνει τους αληθινούς σκοπούς του. Οι επόμενες εκλογές θα τον στείλουν ξανά στην θαλπωρή της μεταμεσονύκτιας «trash tv» που τον ανέδειξε…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ