Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Alfa Τηλεόραση Θράκης: Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τον Ελληνικό Λαό! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Alfa Τηλεόρασης Θράκης με την Κυριακή Μπασκάκη. Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε αρχικά πως το σημερινό κατ΄ επίφαση δημοκρατικό καθεστώς της διαπλοκής συνεχίζει παράνομα να φιμώνει την Χρυσή Αυγή.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην οικονομία, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, κάνει συνεχείς υποχωρήσεις απέναντι στους δανειστές και οδηγούμαστε σε ένα τέταρτο Μνημόνιο. Τον νέο προϋπολογισμό που κατατέθηκε στην Βουλή τον χαρακτήρισε εξοντωτικό, καθώς η κυβέρνηση απαιτεί από τον Ελληνικό Λαό νέους δυσβάσταχτους φόρους, την στιγμή που υπάρχουν υπέρογκες ανεξόφλητες οφειλές προς το Δημόσιο.
Για το επαχθές δημόσιο χρέος των 320 δισ. ευρώ και για την εισαγωγή της Ελλάδας στην ζώνη ευρώ με πλαστά στοιχεία δήλωσε χαρακτηριστικά: "Επιτέλους ας σταματήσει η δικτατορία του Σημίτη"! Την ίδια πολιτική συνεχίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού το δεξί χέρι του Σημίτη και υπουργός Οικονομικών του Σαμαρά, Γιάννης Στουρνάρας είναι σήμερα διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Επανέλαβε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για σκληρές διαπραγματεύσεις, καταγγελία και διαγραφή του δημόσιου χρέους, επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και την εθνική παραγωγή. Για την Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε πως κατ΄ ουσίαν δεν επιθυμεί εκλογές, αφού συναινεί σε όλα τα μνημονιακά μέτρα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε πως η απάντηση στις απειλητικές και προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν θα έπρεπε να είναι η αποπομπή του Τούρκου πρέσβη από την Αθήνα, ενώ για τους λαθρομετανάστες δήλωσε πως μόνη λύση είναι η επιστροφή στις πατρίδες τους: "η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο"!
Κατέληξε με αγωνιστικό χαιρετισμό στους Ακρίτες της Θράκης και του Έβρου: "Η Θράκη είναι Ελληνική και δεν θα την αφήσουμε στα χέρια των τουρκόψυχων".