Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Λύσσαξε το κομμουνισταριό για μία δήλωση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, αλλά έκανε το κορόιδο για παρόμοια δήλωση Κικίλια


Λύσσαξε το κομμουνισταριό για μία δήλωση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, αλλά έκανε το κορόιδο για παρόμοια δήλωση Κικίλια
Γράφει ο Αντίοχος
Επιχείρηση αντιπερισπασμού έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο-τρεις μέρες τα κομμούνια, για τα πρωτοφανή επεισόδια που προκαλούν οι προσκεκλημένοι των Τσίπρα και Καμμένου στην Χίο, μιλώντας για «ομάδες ακροδεξιών με ξύλα».
Μάλιστα, παρερμηνεύοντας μια αποστροφή της προχθεσινής ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Κ.Ο. του Κινήματος, υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι η απόδειξη της… υποκίνησης των επεισοδίων από την Χρυσή Αυγή. Ιδού τι είπε ο Αρχηγός: «Αμέσως οι προοδευτικοί δημοσιογράφοι αυτής της χώρας πήγαν να ρίξουν όλη την ευθύνη για τα επεισόδια σε ακροδεξιά στοιχεία, σε Χρυσαυγίτες. Ε λοιπόν, ναι! Γι’ αυτούς όποιος Έλληνας αντιστέκεται, είναι Χρυσαυγίτης. Αυτό για μας αποτελεί τίτλο τιμής! Η Χρυσή Αυγή είναι η εθνική αντίσταση της Ελλάδος!».

Και βέβαια, οι «ομάδες ακροδεξιών με ξύλα και λοστούς», ήταν οι κάτοικοι των περιοχών γύρω από το hot spot, για να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους από τις εμπρηστικές επιθέσεις με φωτοβολίδες -τις οποίες έκλεψαν λαθρομετανάστες από κατάστημα βεγγαλικών της Χίου- και πέτρες που δέχονταν από τους έξαλλους λαθρομετανάστες.
Κι αυτό δεν το είπε μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αλλά και ο εκπρόσωπος Tύπου της νουδούλας, Βασίλης Κικίλιας, στη δήλωσή του σχετικά με τα επεισόδια στην Χίο: «Όπως και το γεγονός ότι οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν σίδερα και ξύλα, προκειμένου να αμυνθούν και να προστατεύσουν τις περιουσίες τους».
Αλλά το προοδευτικαριό που λύσσαξε με την δήλωση Μιχαλολιάκου, έκανε το κορόιδο για την δήλωση Κικίλια. Γιατί άραγε; Μην τυχόν και χαλάσει το συναινετικό κλίμα των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, για το «προσφυγικό»;