Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ελένη Ζαρούλια: Μνημόνια, σκάνδαλα και ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική είναι το έργο της κυβέρνησής σας - ΒΙΝΤΕΟ


Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια κατήγγειλε από βήματος Βουλής το καταστροφικό έργο και την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Στην χθεσινή του τοποθέτηση ο βουλευτής Β' Αθηνών κύριος Παναγιώταρος αναφέρθηκε στην εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία ΝΑΜCO, την οποία και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν βοηθάει, αντίθετα την ωθεί σε ξένες αγκάλες όπως αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου. Να τονίσουμε ότι εκτός από το επιβατηγό ΠΟΝΥ κατασκευάζει και επαγγελματικά οχήματα όπως επί παραδείγματι αγροτικά φορτηγά, πυροσβεστικά, στρατιωτικά, ασθενοφόρα που έχουμε ανάγκη με ιδιαίτερη τεχνογνωσία και άλλα που με την κατάλληλη κρατική υποστήριξη θα μπορούσε να τα διοχετεύσει σε χαμηλό κόστος στην ελληνική αγορά και θα έδινε δουλειά στους Έλληνες!
Και ενώ οι Έλληνες απόθεσαν τις ελπίδες τους στην "πρώτη φορά αριστέρα" για κάθαρση και ηθική διακυβέρνηση της χώρας έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ότι ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Κούτρας πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας την απαλλαγή του πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης. Συγκεκριμένα, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, με την υπ΄αριθμόν 1331/2016 απόφασή του, αναίρεσε το υπ΄αριθμόν 11149/2015 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας ως προς το σκέλος που έκρινε ότι δεν πρέπει να απαγγελθεί κατηγορία κατά του κ. Γεωργίου και των δύο προϊσταμένων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης σε βάρος του Δημοσίου, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις της ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Ωστόσο, ο κ. Κούτρας, που ανέλαβε να υποβάλλει εκ νέου πρόταση στο Συμβούλιο Εφετών, αποτιμώντας τα στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης - αφορά τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009, προκειμένου η Ελλάδα να εισαχθεί στο καθεστώς των επαχθών Μνημονίων - κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για την υπόθεση και, ως εκ τούτου, εισηγείται να μην υπάρξει κατηγορία.
«Ο Ντογιάκος έκανε πάλι το “θαύμα” του»: «Το τελευταίο “θαύμα” του Ισίδωρου Ντογιάκου λίγο πριν αποχωρήσει από τη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών ήταν η εκ νέου επιχείρηση κάλυψης του πρώην διευθυντή της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για τα “πειραγμένα” στοιχεία διαβάζουμε στην εφημερίδα “Documento”. Και φυσικά η τωρινή κυβέρνηση όχι μόνον δεν έχει αντίρρηση αλλά επικροτεί αυτή την προκλητική απόφαση!
Όλα τα κράτη, όλα τα Έθνη έχουν ένα όραμα... Μόνο στην Ελλάδα δεν υπάρχει όραμα! Τα έχετε ισοπεδώσει όλα. Μόνο να σκεφτεί κανείς ότι συνεχίζετε την καταστροφική πολιτική των μνημονίων, απομονώνετε την χώρα από γεωστρατηγικές συμμαχίες προς συμφέρον της Ελλάδος μας, είστε αρνητικοί έως και εχθρικοί εις ό,τι αφορά την νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, την ίδια στιγμή που ο Ερντογάν την διαχειρίζεται έξυπνα και προς όφελος της Τουρκίας, εσείς πιστοί στο δόγμα της παγκοσμιοποίησης, συνεχίζετε το καταστροφικό σας έργο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αμερική θα στείλει πολεμικό εξοπλισμό συγκεκριμένα 250 Humvee's τον Ιανούαριο στην Αλβανία ΔΩΡΕΑΝ! (Διαβάστε σχετικά: Οι ΗΠΑ εξοπλίζουν δωρεάν και την Αλβανία! Η Ελλάδα θα πάρει όσα δικαιούται;), με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Βλέπουμε, λοιπόν, οι χώρες γύρω μας να εξοπλίζονται και φυσικά δεν έχουν και τις αγαθότερες προθέσεις για την Πατρίδα μας! Όλοι γνωρίζουμε τις επεκτατικές βλέψεις των Αλβανών, τις οποίες όχι μόνον δεν κρύβουν, αλλά τις επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία, όμως το Ελληνικό ΥΠΕΞ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου για να μη πω τίποτε βαρύτερο.
Είστε επικίνδυνοι και με την πολιτική που εφαρμόζετε θα μας βρουν πολλά δεινά. Εσείς τι κάνετε; Αδιαφορείτε για το συμφέρον των Ελλήνων! Υπογράφετε μνημόνια, φτωχοποιείτε ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό, τον οδηγείτε στην ανέχεια, στην αυτοκτονία και στην μετανάστευση για να φέρετε εδώ τους καινούργιους σας ψηφοφόρους που πέρασαν παράνομα τα σύνορα της Πατρίδας μας, να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων (που έχετε φροντίσει να τα πάρετε με την εξοντωτική φορολογία που επιβάλλετε στους συμπατριώτες μας!) και με αυτόν τον τρόπο να νομιμοποιήσετε τους αλλόφυλους που εισβάλλουν καθημερινά φέρνοντας μαζί τους εγκληματικότητα, αρρώστειες, όπως μας ενημερώνουν τα σχετικά στατιστικά στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ κ.α. σχετικοί φορείς όσο και εάν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, την οποία εσείς βαπτίζετε "ρατσιστική ρητορική"!,  κ.λ.π.! Λες και η Ηπατίτιδα Α΄ που κολλάει ο κάθε συμπατριώτης μας είναι ρατσιστική ρητορική και όχι μία πραγματικότητα! Είστε εχθροί του Έθνους, εχθροί του Ελληνισμού και όσο πιο γρήγορα το καταλάβει αυτό ο Ελληνικός Λαός τόσο το καλύτερο για αυτόν!
Εις ό,τι αφορά την δημοκρατικότητά σας, την οποία κάθε λίγο και λιγάκι επικαλείστε, θα σας πω τούτο: Σταματήστε την υποκρισία. Δεν σας πιστεύει ΚΑΝΕΝΑΣ! Διαχειρίζεστε την χώρα με μοναρχικό, φασιστικό τρόπο όταν τα δημοψηφίσματα που κάνετε τα αλλοιώνετε και νοθεύετε την βούληση του Ελληνικού λαού, ο οποίος σας έχει ψηφίσει για να τον υπηρετείτε και όχι να εξυπηρετείτε ξένα συμφέροντα!
Επανειλημμένως έχουμε καταγγείλει τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την τηλεόραση. Αυτό το επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με τα οποία αποδεικνύεται η μη τήρηση της πολιτικής πολυφωνίας καθώς η αντιπροσώπευση της Χρυσής Αυγής είναι μικρότερη και από την εντελώς ανύπαρκτη ΔΗΜΑΡ του 0,49%. Μήπως δεν έχουμε δημοκρατία;
Επί προσθέτως φέρεστε αυταρχικά και απαξιωτικά στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν είναι λίγες οι φορές όπου ανεβαίνει σε αυτό εδώ το βήμα ομιλητής από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και απουσιάζει ακόμα και ο αρμόδιος υπουργός που ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ είναι υποχρεωμένος να παρίσταται! Δεν απαντούν πολλοί υπουργοί, όπως επίσης επιβάλλεται από τον κανονισμό της ΒΟΥΛΗΣ εντελώς ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ στον κοινοβουλευτικό έλεγχο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας μέχρι στιγμής...
Ακόμη και το επίσημο ενημερωτικό έντυπο της Βουλής, όταν δεν μας εξαφανίζει, αναφέρεται στο κόμμα μας ωσάν να είναι το τελευταίο που έχει εκλεγεί. Δια του λόγου το αληθές σας καταθέτω για τα πρακτικά την "Επιθεώρηση για τη Βουλή και την Ευρωβουλή" του μηνός Οκτωβρίου #169 όπου στην σελίδα 4 συγκεκριμένα αναφέρει τον Γενικό Γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νικόλαο Μιχαλολιάκο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!! στην σχετική συζήτηση που είχε γίνει σε επίπεδο αρχηγών για την διαπλοκή! Και στην σελίδα 41 σε μια συνεδρίαση που έκανε η επιτροπή για τις διατλαντικές συμφωνίες εκεί που περιμένω να δω το κόμμα να αναφέρεται μετά την Νέα Δημοκρατία, παρεμβάλλεται το ΚΚΕ, το Ποτάμι (που έγινε βάλτος), η Ένωση Κεντρώων και μετά η Χρυσή Αυγή.
Έχετε καταστρατηγήσει τον κανονισμό της Βουλής και τον έχετε ερμηνεύσει να ταιριάζει στα δικά σας γούστα. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας στερείται τα προνόμια της τρίτης νόμιμα εκλεγμένης πολιτικής δύναμης της χώρας. Με φασιστικό τρόπο δεν μας έχετε δώσει την θέση του αντιπροέδρου που μας ανήκει δικαιωματικά, σύμφωνα με την θέληση του Ελληνικού λαού, αλλά την δώσατε σε κάποιο άλλο κόμμα που πάτωσε κυριολεκτικά στις εκλογές, αλλά βέβαια, έτσι εννοείται εσείς την δημοκρατία. ΌΝΤΩΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Εμάς αποκαλείτε “φασίστες” ναζί, νεοναζί και ό,τι άλλο σας κάνει να ζήσετε τον μύθο σας, ενώ εσείς είστε οι πραγματικοί κόκκινοι φασίστες, αυτοί που κλέβουν τον Ελληνικό λαό. Κλέβετε τα σπίτια του, τους μισθούς του, τον ιδρώτα και τον κόπο του, τις συντάξεις του, τα όνειρά του…
Χρειάστηκε να μπει στην Βουλή ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος, ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ώστε να σας αναγκάσει να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο, να βγάλετε τις μάσκες της υποκρισίας, του ψεύδους και ότι τάχα μου εσείς είστε που υπερασπίζεστε το δίκαιο και την δημοκρατία! 
ΠΟΙΟΙ; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ετοιμάζεστε για το 4ο ΚΑΙ ΤΗΝ περαιτέρω ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ".
Στην συνέχεια όταν πήρε τον λόγο ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην πασόκος) και ανέφερε ότι δεν απαντά στις ακραίες φωνές. Αν εννοεί ότι ακραία φωνή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία είναι η ΜΟΝΗ που δεν ψηφίζει τα εθνοκτόνα μνημόνιά τους και εκφράζει την θέληση του Ελληνικού Λαού, η οποία θέληση εκφράστηκε με το γνωστό δημοψήφισμα, το οποίο η κυβέρνηση (που "δεν" ασκεί ακραία στυγνή πολιτική εις βάρος των Ελλήνων ποικιλοτρόπως με την βίαιη ισλαμοποίηση της χώρας και όχι μόνον...), άλλαξε με τρόπο ταχυδακτυλουργικό το ΟΧΙ σε ΝΑΙ Ε, ΤΌΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΡΙΚΥΜΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ; Ή... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
Πάντως να τον ενημερώσουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ευρεία απήχηση στην κοινωνία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλοροεί!